Sewu Loro (ojo lungo)

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Durung lego, roso jroning dodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethu’, sak kethipan moto
Isih durung, biso kanggo tombo..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..

reff :
Ra biso, aku ora biso
Ngapusi, rasane ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro, klumpuk dadi siji..
Pirang taun, nggonku nutup ati
Mung tekamu, sing tansah tak anti..

Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo, gowo sisan atiku..
Yen lungo, gowo sisan atiku..
————————————————————————————————————————————————–
[id: vzbshlcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Sewu Loro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.65]Sewu Loro
[00:06.65]Versi: Didi Kempot
[00:08.65][00:55.80][01:30.50][02:14.21][02:48.44][03:48.26]
[00:10.65][01:01.96][02:20.20]>>>
[00:11.65][01:02.96][02:21.20]>>
[00:12.65][01:03.96][02:22.20]>
[00:13.65]Durung lego, roso jroning dodo
[00:20.58]Durung mari, rasane kangenku
[00:27.19]Lagi pethu’, sak kethipan moto
[00:34.12]Isih durung, biso kanggo tombo..
[00:40.13][01:58.68][03:16.67]Ojo.., ojo.., ojo lungo ninggal aku meneh
[00:48.58][02:07.00][03:24.93][03:34.85]Yen lungo, gowo sisan atiku..
[01:04.96][02:23.20]Ra biso, aku ora biso
[01:11.46][02:29.62]Ngapusi, rasane ati..
[01:17.71][02:35.98]Bola bali wis tak lalekke,
[01:24.73][02:42.93]Malah tansah eling wae..
[01:32.26][02:50.53]Sak umpomo, kowe mangerteni
[01:39.10][02:56.81]Sewu loro, klumpuk dadi siji..
[01:45.49][03:03.64]Pirang taun, nggonku nutup ati
[01:52.20][03:10.28]Mung tekamu, sing tansah tak anti..
—————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=E_Cn-BrCdpE

Kidung Batara

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Padhange mbulan, nyawang atiku..
Sing lagi kasmaran karo kowe he..
Rino lan wengi aku ora turu..
Yen ra ketemu karo kowe he..

Kangen atiku kangen ati iki..
Ayang ayang rupomu ono ning njero mripatku..
Pance kowe sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..

Sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
Padhange mbulan, nyawang atiku..
Sing lagi kasmaran karo kowe he..
Tresnoku..

reff:
Pance kowe sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
Sing tak tresnani, sing tak kangeni..
Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hucoqkcc]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kidung Batara]
[al: Bintang Jawa Vol 01]
[by: yanilipatro]
[length: 03:17]
[00:01.02]Kidung Batara
[00:10.02]Versi : Didi Kempot
[00:13.02][02:58.04]
[00:16.02][02:14.04]>>>
[00:17.02][02:15.04]>>
[00:18.02][02:16.04]>
[00:19.02][01:45.24]Padhange mbulan, nyawang atiku
[00:26.72][01:52.54]Sing lagi kasmaran karo kowe he..
[00:34.18]Rino lan wengi aku ora turu
[00:44.00]Yen ra ketemu karo kowe he..
[00:50.80]Kangen atiku kangen ati iki,
[01:00.17]Ayang ayang rupomu ono ning njero mripatku..
[01:06.89][02:17.04]Pance kowe sing tak tresnani..
[01:14.98][02:23.94]Sing tak kangeni..
[01:19.14][01:36.23][02:28.18][02:45.66]Aku ra bakal urip dewe yen ra karo kowe..
[01:28.10][02:36.52]Sing tak tresnani..
[01:32.43][02:40.93]Sing tak kangeni..
[01:59.45]Tresnoku..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=lmlKtRPW4aQ

Ngimpi Ora Turu

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Ngimpi nanging ora turu,
Paribasan ing sak bendinaku..
Koyo toh ngenteni watu,
Kang kumambang sak duwuring banyu..

Konco koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Pungkasane jebul mung ono lati..

reff:
Kabeh koncoku wis kondho,
Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
Nanging atiku kebacut tresno,
Loro ati iki keloro loro..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ra eling janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..

Opo ora eling lelakuanku,
Opo ora eling janji-janjimu..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
Tresno kang suci,
Ora ngiro jebul mung ono lati..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ngimpi Ora Turu]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:07]
[id: poovwacs]
[00:01.03]Ngimpi Ora Turu
[00:22.03]Versi : Didi Kempot
[00:25.03][00:58.52][02:29.03][04:46.06]
[00:28.03][03:00.01]>>>
[00:29.03][03:01.01]>>
[00:30.03][03:02.01]>
[00:31.03]Ngimpi nanging ora turu,
[00:36.31]Paribasan ing sak bendinaku..
[00:46.33]Koyo toh ngenteni watu,
[00:51.05]Kang kumambang sak duwuring banyu..
[01:02.10]Konco koncoku wis kondho,
[01:07.37][03:07.04]Saiki kowe gandheng karo priyo liyo..
[01:14.50][03:15.13]Nanging atiku kebacut tresno,
[01:21.39][03:22.79]Loro ati iki keloro loro..
[01:28.79][01:58.99][03:31.56][04:00.50]Opo ora eling lelakuanku,
[01:37.73][03:38.65]Opo ra eling janjimu..
[01:46.44][02:16.22][03:45.45][04:16.82][04:30.96]Tresno kang suci,
[01:50.06][03:51.92][04:22.36][04:37.12]Ora ngiro jebul mung ono lati..
[02:07.21][04:08.77]Opo ora eling janji-janjimu..
[02:21.52]Pungkasane jebul mung ono lati..
[03:03.01]Kabeh koncoku wis kondho,
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Kimcil

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot f. rini epeledut
Produksi : ??

Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

reff:
Lk:
Kimcil kowe pancen centil,
Mesam mesem nglarani pikir..
Rambute abang dikliwir-kliwir,
Nganggo clono kok suwek pinggir..

Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..

Pr:
Klambi utuh disuwek-suwek,
Mikir butuh yo golek-golek..
Saputangan dinggo gelangan,
Wis kulino ditinggal wong lanang..

Ojo adus banyune udan mas,
Banyu alus golek jalaran..
Wedhak pupur regane larang,
Yen terlanjur yo katut tenan..

Lk:
Kimcil emoh patah hati,
Jarene ora kenal frustasi..
Ra perduli pacare lari,
Patah tumbuh hilang berganti..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: bpnvwvcs]
[ar: Didi kempot f. Rini epeledut]
[ti: Kimcil]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:01.08]Kimcil
[00:12.08]Versi : Didi Kempot f. rini epeledut
[00:15.08][00:48.09][01:38.00][02:32.43][03:22.36]
[00:18.08][02:03.17]>>>
[00:19.08][02:04.17]>>
[00:20.08][02:05.17]>
[00:21.08][02:06.17]Kimcil kowe pancen centil,
[00:24.08][02:08.54]Mesam mesem nglarani pikir..
[00:27.94][02:12.27]Rambute abang dikliwir-kliwir,
[00:31.18][02:15.38]Nganggo clono kok suwek pinggir..
[00:34.97][01:24.43][02:19.12][03:08.80]Kimcil emoh patah hati,
[00:37.77][01:27.72][02:22.22][03:12.29]Jarene ora kenal frustasi..
[00:41.44][01:31.33][02:25.84][03:15.64]Ra perduli pacare lari,
[00:44.55][01:34.45][02:28.93][03:18.89]Patah tumbuh hilang berganti..
[00:55.56][02:39.82]Klambi utuh disuwek-suwek,
[00:58.55][02:43.10]Mikir butuh yo golek-golek..
[01:02.22][02:46.72]Saputangan dinggo gelangan,
[01:05.66][02:50.26]Wis kulino ditinggal wong lanang..
[01:09.20][02:53.74]Ojo adus banyune udan mas,
[01:12.80][02:57.17]Banyu alus golek jalaran..
[01:15.91][03:00.46]Wedhak pupur regane larang,
[01:19.77][03:04.32]Yen terlanjur yo katut tenan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_QM5YE0kDLE

Gudeg Yogya

Ciptaan : Tarto Saputro
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Nduk..cah ayu..,
Neng opo kok mesam mesem..
Opo tenan.., kencan tenan..,
Seneng senengan nganti tenanan..

Nduk..aku demen,
Nduk..aku seneng,
Ra let suwe, sms-an
Sun jauhan.., yuk ketemuan..

Jajan gudeg, mampir yogya
Yen kowe karep, aku yo cinta
Cah ayu.., iki malem minggu
Cah ayu.., ayo ho ho hi ho..

reff:
Mbulan..padhang mbulan,
Langite biru, sumilir angine..
Ayem.. atiku ayem,
Ayem tentrem, urip karo kowe..

Ra ngerti wayah wengi,
Ra ngerti wayah opo..
Wong yen kesengsem,
Nganti lali opo opo..

Mbulan..padhang mbulan,
Langite biru, sumilir angine..
Adem.. atiku ayem,
Ayem tentrem, urip karo kowe..

Ra ngerti wayah wengi,
Ra ngerti wayah opo..
Wong yen kesengsem,
Nganti lali opo opo..

reff:
Cah ayu.., iki malem minggu
Cah ayu.., ayo ho ho hi ho..

reff:
Mbulan..padhang mbulan,
Langite biru, sumilir angine..
Ayem.. atiku ayem,
Ayem tentrem, urip karo kowe..

Ra ngerti wayah wengi,
Ra ngerti wayah opo..
Wong yen kesengsem,
Nganti lali opo opo..

Mbulan..padhang mbulan,
Langite biru, sumilir angine..
Adem.. atiku ayem,
Ayem tentrem, urip karo kowe..

Ra ngerti wayah wengi,
Ra ngerti wayah opo..
Wong yen kesengsem,
Nganti lali opo opo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Gudeg Yogya]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.07]Gudeg Yogya
[00:26.07]Versi : Didi Kempot
[00:29.07][01:44.46][03:19.20][03:53.28][05:26.19]
[00:32.07][01:55.58][03:40.15][04:03.03]>>>
[00:33.07][01:56.58][03:41.15][04:04.03]>>
[00:34.07][01:57.58][03:42.15][04:05.03]>
[00:35.07]Nduk..cah ayu..,
[00:40.87]Neng opo kok mesam mesem..
[00:46.27]Opo tenan.., kencan tenan..
[00:52.39]Seneng senengan nganti tenanan..
[00:58.55]Nduk..aku demen,
[01:04.59]Nduk..aku seneng..
[01:10.61]Ra let suwe, sms-an
[01:16.33]Sun jauhan.., yuk ketemuan..
[01:21.56]Jajan gudeg, mampir yogya
[01:27.78]Yen kowe karep, aku yo cinta
[01:34.75][03:43.15]Cah ayu.., iki malem minggu
[01:40.54][03:48.44]Cah ayu.., ayo ho ho hi ho..
[01:58.58][02:38.93][04:06.03][04:47.31]Mbulan..padhang mbulan,
[02:03.99][02:44.24][04:12.63][04:52.53]Langite biru, sumilir angine..
[02:10.39][04:18.88]Ayem.. atiku ayem,
[02:15.80][02:56.10][04:24.17][05:04.22]Ayem tentrem, urip karo kowe..
[02:22.41][03:02.51][04:30.64][05:10.69]Ra ngerti wayah wengi,
[02:25.32][03:05.76][04:34.00][05:13.93]Ra ngerti wayah opo..
[02:28.68][03:08.92][04:37.11][05:17.11]Wong yen kesengsem,
[02:32.22][03:12.96][04:42.77][05:21.46]Nganti lali opo opo..
[02:50.76][04:59.18]Adem.. atiku ayem,
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YvA8qZ662Yg

Bayi Suci

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Alis lan pipimu,
Isih ono mripatku..
Wengi kuwi,
Kowe lungo nilapake aku..

Anakku cah ayu,
Bayi suci aranmu..
Lintang ayu,
Tyas prastri angger anakku..

Sawetane endahing gunung lawu,
Saiki adoh romo lan ibu..
Pancen wis ginaris anakku,
Titiwanci semono umurmu..

Tangising swaramu,
Isih ono kupingku..
Aduh gusti, kulo lilo
Sedoyo sampun pesti..

reff:
Anakku cah ayu,
Bayi suci aranmu..
Lintang ayu,
Tyas prastri angger anakku..

Sawetane endahing gunung lawu,
Saiki adoh romo lan ibu..
Pancen wis ginaris anakku,
Titiwanci semono umurmu..

Tangising swaramu,
Isih ono kupingku..
Aduh gusti, kulo lilo
Sedoyo sampun pesti..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: iokcbhcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bayi Suci]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:05]
[00:01.14]Bayi Suci
[00:22.14]Versi : Didi kempot
[00:25.14][02:28.04][04:25.94]
[00:28.14][02:55.00]>>>
[00:29.14][02:56.00]>>
[00:30.14][02:57.00]>
[00:31.14]Alis lan pipimu,
[00:37.04]Isih ono mripatku..
[00:45.03]Wengi kuwi,
[00:50.02]Kowe lungo nilapake aku..
[00:59.09][02:58.00]Anakku cah ayu,
[01:07.08][03:05.35]Bayi suci aranmu..
[01:14.89][03:12.66]Lintang ayu,
[01:19.59][03:17.70]Tyas prastri angger anakku..
[01:28.85][03:27.23]Sawetane endahing gunung lawu,
[01:36.59][03:34.43]Saiki adoh romo lan ibu..
[01:44.10][03:41.53]Pancen wis ginaris anakku,
[01:50.39][03:48.24]Titiwanci semono umurmu..
[01:58.14][03:57.04]Tangising swaramu,
[02:05.84][04:03.86]Isih ono kupingku..
[02:12.95][04:11.38]Aduh gusti, kulo lilo
[02:21.30][04:19.07]Sedoyo sampun pesti..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YA6fLQ5pPkA

Kemana

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Atlanta Record

Kemana.. oh dimana,
Siang malam atiku iki merana..
Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..

Neng endi dimana, kowe neng endi
Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
Godong kates mentelung alum gagange,
Mbok sing bares kepripun biyen janjine..

Paling asyik katanya cinta pertama,
Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
Neng nyatane saiki aku merana,
Nduwe bojo turu dewe koyo duda..

reff:
Kemana.. oh dimana,
Siang malam atiku iki merana..
Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..

Neng endi dimana, kowe neng endi
Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
Godong kates mentelung alum gagange,
Mbok sing bares kepripun biyen janjine..

Paling asyik katanya cinta pertama,
Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
Neng nyatane saiki aku merana,
Nduwe bojo turu dewe koyo duda..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: hbuabics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kemana]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.04]Kemana
[00:11.04]Versi : Didi Kempot
[00:14.04][01:11.10][01:41.95][02:04.05][03:01.37][03:32.59]
[00:17.04][02:07.05]>>>
[00:18.04][02:08.05]>>
[00:19.04][02:09.05]>
[00:20.04][02:10.05]Kemana.. oh dimana,
[00:26.34][02:16.65]Siang malam atiku iki merana..
[00:33.06][02:22.99]Sing tak pikir, saiki wis ora cinta
[00:38.93][02:29.34]Wis moh mampir, tak tahu salahku apa..
[00:46.16][02:35.81]Neng endi dimana, kowe neng endi
[00:51.64][02:41.96]Wis kesuwen neng kene aku ngenteni..
[00:58.60][02:48.49]Godong kates mentelung alum gagange,
[01:04.32][02:54.15]Mbok sing bares kepripun biyen janjine..
[01:16.96][03:07.53]Paling asyik katanya cinta pertama,
[01:22.98][03:13.37]Ngalor ngidul dek biyen slalu berdua..
[01:30.08][03:20.03]Neng nyatane saiki aku merana,
[01:36.30][03:26.25]Nduwe bojo turu dewe koyo duda..
[01:44.62]==didi kempot, kemana==
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MOUiSJMzMfI