Rinem

Ciptaan : Didi Kempot?
Vokal: Didi Kempot
Produksi: ??

“kepiye kabarmu kabeh
“sedulurku sing ono ing kene,
“iki, aku didi kempot, kirim tembang iki
“mugo mugo biso kanggo tombo loromu,
“utowo tombo kangenmu,
“kowe kabeh sing ono ing kene,
“halo, aku didi kempot..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe lungo nglemboro..
Tak sawang, katon pucet cahyamu
Mripatmu, tansah ngelingke aku..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe mulih neng njowo..
Nanging arep kepiye maneh,
Kahanan iki sing misahake..

Rinem.. ojo lali welingku..
Rinem.. ojo lali sholatmu..
Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
Senadyan kowe adoh karo aku..
Dongamu wong ayu,
Sing tansah tak suwun,
Mugo gusti tansah paring rahayu..

reff:
“yen tak pikir-pikir,
“aku ki soyo suwe soyo tuwo,
“kok yo biso bisone,
“sing negoro koyo ngene adohe,
“aku ono ing njowo,
“kowe ono ing negoro suriname kutho ing londo,
“nanging kowe kabeh kuwi,
“sedulur-sedulurku sing tansah tak tresnani..

Sak tenane aku ora tego,
Ninggalke kowe mulih neng njowo..
Nanging arep kepiye maneh,
Kahanan iki sing misahake..

Rinem.. ojo lali welingku..
Rinem.. ojo lali sholatmu..
Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
Senadyan kowe adoh karo aku..
Donga pamujimu,
Sing tansah tak suwun,
Mugo gusti tansah paring rahayu..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kalknkcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Rinem]
[al: Bintang Jawa Vol 08]
[by: yanilipatro]
[length: 04:24]
[00:01.07]Rinem (didi kempot)
[00:03.09][01:21.10][02:13.96][02:41.01][03:12.11][04:05.17]
[00:05.09]“kepiye kabarmu kabeh
[00:07.44]“sedulurku sing ono ing kene,
[00:09.91]“iki, aku didi kempot, kirim tembang iki
[00:14.10]“mugo mugo biso kanggo tombo loromu,
[00:17.40]“utowo tombo kangenmu,
[00:20.40]“kowe kabeh sing ono ing kene,
[00:22.68]“halo, aku didi kempot..
[00:27.04][00:53.64][02:45.01]Sak tenane aku ora tego,
[00:33.96]Ninggalke kowe lungo nglemboro..
[00:40.83]Tak sawang, katon pucet cahyamu
[00:47.04]Mripatmu, tansah ngelingke aku..
[01:00.92][02:51.51]Ninggalke kowe mulih neng njowo..
[01:07.39][02:58.23]Nanging arep kepiye maneh,
[01:14.17][03:04.64]Kahanan iki sing misahake..
[01:24.40][03:15.71]Rinem.. ojo lali welingku..
[01:36.76][03:28.30]Rinem.. ojo lali sholatmu..
[01:47.75][03:38.42]Putihe rukuhmu, kudu koyo atimu
[01:55.01][03:45.83]Senadyan kowe adoh karo aku..
[02:01.07]Dongamu wong ayu,
[02:04.33][03:55.52]Sing tansah tak suwun,
[02:08.35][03:59.32]Mugo gusti tansah paring rahayu..
[02:17.04]“yen tak pikir-pikir,
[02:19.58]“aku ki soyo suwe soyo tuwo,
[02:23.44]“kok yo biso bisone,
[02:26.23]“sing negoro koyo ngene adohe,
[02:28.87]“aku ono ing njowo,
[02:31.57]“kowe ono ing negoro suriname kutho ing londo,
[02:35.05]“nanging kowe kabeh kuwi,
[02:37.08]“sedulur-sedulurku sing tansah tak tresnani..
[03:52.29]Donga pamujimu,
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GqKRxo82PTs

Lali (didi kempot)

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Loro tenan atiku iki,
Yen eling awakmu..
Opo salahku,
Kowe lungo ninggalke aku..

Saiki aku dewek’an,
Tanpo sliramu..
Duh bocah ayu,
Tego temen kowe karo aku..

Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
Opo ora eling, nalikane sesandhingan..
Dosa opo awakku cah ayu,
Dosa opo aku..
Salah opo cah ayu awakku,
Opo salahku..
Opo salahku..

reff:
Lemes koyo entek sumsumku,
Mikirke sliramu..
Opo salahku,
Kowe lungo ninggalke awakku..

Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
Opo ora eling, nalikane sesandhingan..
Dosa opo awakku cah ayu,
Dosaku opo..
Salah opo cah ayu awakku,
Salahku opo..
Salahku opo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: kbolnscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lali]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:20]
[00:01.05]Lali
[00:21.05]versi : Didi Kempot
[00:24.05][01:24.33][02:28.47][03:19.60][03:52.69][04:56.90]
[00:27.05][03:22.60]>>>
[00:28.05][03:23.60]>>
[00:29.05][03:24.60]>
[00:30.05]Loro tenan atiku iki,
[00:36.85]Yen eling awakmu..
[00:44.33][03:39.48]Opo salahku,
[00:48.56]Kowe lungo ninggalke aku..
[00:58.07]Saiki aku dewek’an,
[01:04.72]Tanpo sliramu..
[01:12.31]Duh bocah ayu,
[01:17.61]Tego temen kowe karo aku..
[01:29.32][03:56.19]Opo ra eling, nalikane urip bebrayan..
[01:40.32][04:10.34]Opo ra eling, nalikane sesandhingan..
[01:53.61][04:22.34]Dosa opo awakku cah ayu,
[02:01.92]Dosa opo aku..
[02:08.13][04:36.08]Salah opo cah ayu awakku,
[02:14.79]Opo salahku..
[02:23.65]Opo salahku..
[02:31.60]==didi kempot, lali==
[03:25.60]Lemes koyo entek sumsumku,
[03:32.07]Mikirke sliramu..
[03:45.59]Kowe lungo ninggalke awakku..
[04:28.75]Dosaku opo..
[04:43.10][04:50.73]Salahku opo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-uITy_FoJeA

Lali Dalane

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Bubrah.., saiki bubrah
Ajur mumur wutuh dadi pecah..
Rusak.., saiki wis ora nggenah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..

reff:
Pisah.., saiki pisah
Aku karo kowe uwis pisah..
Kembang sing tandur ono ngomah,
Mati alum koyo atiku sing susah..

reff:
Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
Koyo wong mlaku wis lali dalane..
Aku dewe, saiki paribasane
Koyo langit ora ono bumine..

Bubrah.., saikine bubrah
Kowe lali janjimu naliko nikah..
Bubrah.., saikine bubrah
Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: lipanscs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lali Dalane]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.06]Lali Dalane
[00:27.06]Versi: Didi Kempot
[00:30.06][01:04.81][01:37.55][02:35.56][03:35.29][04:47.94]
[00:33.06][01:51.02][03:03.15][03:48.27]>>>
[00:34.06][01:52.02][03:04.15][03:49.27]>>
[00:35.06][01:53.02][03:05.15][03:50.27]>
[00:36.06]Bubrah.., saiki bubrah
[00:42.46]Ajur mumur wutuh dadi pecah..
[00:49.96]Rusak.., saiki wis ora nggenah
[00:57.23][02:28.78][04:26.23]Kowe lali janjimu naliko nikah..
[01:08.09][03:06.15]Pisah.., saiki pisah
[01:15.72][03:13.06]Aku karo kowe uwis pisah..
[01:23.37][03:20.84]Kembang sing tandur ono ngomah,
[01:30.46][03:28.05]Mati alum koyo atiku sing susah..
[01:54.02][03:51.27]Saiki kowe, kuwi tak umpamakke
[02:00.72][03:57.99]Koyo wong mlaku wis lali dalane..
[02:07.93][04:05.76]Aku dewe, saiki paribasane
[02:14.83][04:12.29]Koyo langit ora ono bumine..
[02:21.87][04:19.45][04:34.26]Bubrah.., saikine bubrah
[04:41.23]Aku karo kowe uwis ra urip sak omah..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FnWy-Ggkaj0

Bapak

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Rambut wis ra ireng uwis malih rupane,
Ireng dadi putih saikine..
Dino tambah dino, umur tambah tuwo
Nanging, koyo-koyo ora diroso..

Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
Mempeng kerjo ora mikir rogo..
Paribasan umur uwis akeh cacahe,
Nganti bingung anggonku ngitunge..

reff:
Bapak bapak, tekadmu kuwi tak puji
Bapak bapak, kowe koyo senopati..
Bapak bapak, panasmu ngungkuli geni
Bapak bapak, keno angin soyo ndadi..
Senajan uwis tuwo, nekad mempeng kerjo
Nyambut gawe, kanggo nguripi kluargo..

reff:
Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
Mempeng kerjo ora mikir rogo..
Paribasan umur uwis akeh cacahe,
Nganti bingung anggonku ngitunge..

reff:
Bapak bapak, tekadmu kuwi tak puji
Bapak bapak, kowe koyo senopati..
Bapak bapak, panasmu ngungkuli geni
Bapak bapak, keno angin soyo ndadi..
Senajan uwis tuwo, nekad mempeng kerjo
Nyambut gawe, kanggo nguripi kluargo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nlzipwcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bapak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:01.02]Bapak
[00:27.02]Versi : Didi Kempot
[00:30.02][01:08.95][01:44.58][02:01.08][02:54.92][03:50.06][04:07.08][05:00.57]
[00:33.02][02:04.08][03:18.02][04:10.08]>>>
[00:34.02][02:05.08][03:19.02][04:11.08]>>
[00:35.02][02:06.08][03:20.02][04:12.08]>
[00:36.02]Rambut wis ra ireng uwis malih rupane,
[00:42.62]Ireng dadi putih saikine..
[00:50.03]Dino tambah dino, umur tambah tuwo
[00:57.55]Nanging, koyo-koyo ora diroso..
[01:16.33][03:21.02]Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
[01:23.50][03:29.02]Mempeng kerjo ora mikir rogo..
[01:30.65][03:36.07]Paribasan umur uwis akeh cacahe,
[01:38.00][03:43.40]Nganti bingung anggonku ngitunge..
[01:47.19][03:53.60]==didi kempot, bapak==
[02:07.08][04:13.08]Bapak bapak, tekadmu kuwi tak puji
[02:15.08][04:20.78]Bapak bapak, kowe koyo senopati..
[02:22.50][04:28.34]Bapak bapak, panasmu ngungkuli geni
[02:29.91][04:35.44]Bapak bapak, keno angin soyo ndadi..
[02:37.43][04:42.97]Senajan uwis tuwo, nekad mempeng kerjo
[02:44.65][04:50.24]Nyambut gawe, kanggo nguripi kluargo..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Pf92JlAScLI

Prapatan Sleko

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Cagar Seni Record

Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
Naliko semono, neng ati rasane bingung
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
Nanging seprene mulih wis ora purun..

Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

reff:
Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani..
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
Naliko semono, neng ati rasane bingung
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
Nanging seprene tanpo kabar lan tembung..

reff:
Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani..
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun yen eling, enggalo bali..
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: qzaapkcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Prapatan Sleko]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.02]Prapatan Sleko
[00:26.02]Versi : Didi Kempot
[00:29.02][01:04.71][01:38.99][02:49.22][03:46.68][05:04.71]
[00:32.02][01:50.09][03:15.00]>>>
[00:33.02][01:51.09][03:16.00]>>
[00:34.02][01:52.09][03:17.00]>
[00:35.02][02:21.55]Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
[00:42.32][02:28.32]Naliko semono, neng ati rasane bingung
[00:49.79][02:36.23]Janji sedino, lungo ra nganti setaun
[00:56.07]Nanging seprene mulih wis ora purun..
[01:10.12][03:18.00][04:28.74]Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
[01:17.54][03:25.10][04:35.58]Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
[01:25.19][03:32.63][04:43.37]Rino lan wengi, kowe tak anti anti
[01:31.72][03:39.16][04:56.74]Neng madiun tak suwun, enggalo bali..
[01:53.09][04:00.00]Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
[02:00.09][04:07.09]Mesakno aku sing isih nresnani..
[02:06.99][04:14.30]Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
[02:13.95][04:21.52]Seprene tresnaku, ra biso ngalih..
[02:42.38]Nanging seprene tanpo kabar lan tembung..
[04:49.85]Neng madiun yen eling, enggalo bali..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4rOv5H0Mwwk