Pungkasane

Ciptaan : Rozy Abdillah
Vokal : Diva Rossa
Produksi : ??

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff :
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..

kembali ke atas..pungkas pungkasane
Seperene.., sing ono kabare..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8UAZ1Yz2oY4

[ver: lyric]
[id: nqnpbksp]
[ar: Diva Rossa]
[ti: Pungkasane]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:53]
[00:01.75]Pungkasane
[00:21.91]Versi : Diva Rossa
[00:24.91][01:25.15][02:12.94][03:02.01][03:58.33][04:46.33][05:43.60]
[00:27.91][02:15.94][04:49.59]***
[00:28.91][02:16.94][04:50.59]**
[00:29.91][02:17.94][04:51.59]*
[00:30.91][03:05.25]Pungkas, pungkasane,
[00:35.73][03:09.07]awak isun yo kapusan..
[00:41.56][03:14.13]Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..
[00:50.43][03:22.64]Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
[00:58.75][03:31.25]Seprono-seprene riko,
[01:03.05][03:35.25]yo mung gawe-gawe..
[01:07.58][03:39.32]Ngomong welas, ngomong sayang,
[01:11.53][03:44.39]yo mung sandiworo..
[01:16.34][03:48.95]Apuwo awak isun,
[01:19.65][03:52.52]kari gampang percoyo..
[01:28.15]==diva rossa, pungkasane==
[02:18.94][04:52.59]Wis kadhung sun pasrahno,
[02:22.70][04:55.71]Paran bain hang sun duweni,
[02:27.70][05:00.15]Tega tegane riko ngapusi,
[02:32.07][05:04.65]Lan suloyo janji..
[02:36.44][05:09.22]Serto kabeh wis entek,
[02:40.13][05:12.53]Lan sun sing duwe paran-paran..
[02:45.70][05:17.96]Seru entenge lamben riko,
[02:48.56][05:20.91]Ngomong putus, tanpo alasan
[02:52.81][05:25.90][05:34.78]Seperene.., sing ono kabare..
[04:01.33]==pungkasane, diva rossa==