Angen Angen

Angen Angen
Ciptaan : Candra Banyu
Vokal : Candra Banyu
Produksi : Sandi Record

Hang isun angen nong rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mong tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan…, bebarengan
Sun lan riko sesandhingan

Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan,
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan,
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade,
Gandane kembang hang dadi saksine

reff :

Kepingin ati nyawang riko,
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rosone
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan…, bebarengan
Sun lan riko sesandhingan

Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan,
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan,
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade,
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan,
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan,
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade,
Gandane kembang hang dadi saksine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fONykc7lpq4