Seneng Kang Suci

Ciptaan : Iriaman
Vokal : Retno L Yuniar
Produksi : Paradise Musik

Durung waras tatune atinisun iki,
Tatu sisane riko, lorone kang sulung
Durung asat banyune, motonisun iki
Nyirami loro ati, kelayung layung..

Sak durunge niat riko balen maning,
seneng senengno sulung, atin riko
Ngumbar senenge ati, nong lare liyo
Sampek tutug senenge, atin riko..

reff :
Goleto sulung gantine senenge ati,
Kang lebih apik dibanding isun
Riko bakal weruh, gedene senenge ati
Kang sing biso berubah, selawase..

Sak durunge niat riko balen maning,
seneng senengno sulung, atin riko
Ngumbar senenge ati, nong lare liyo
Sampek tutug senenge, atin riko..

kembali ke reff..goleto sulung,gantine…

[ver: lyrics]
[id: hqkuonsn]
[ar: Retno L Yuniar]
[ti: Seneng Kang Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:58]
[00:01.50]Seneng Kang Suci
[00:43.50]Vokal : Retno L Yuniar
[00:46.15][01:25.05][02:07.95][02:58.86][03:42.33][04:33.51][05:17.00]
[00:49.15][02:24.14][03:58.52]>>>
[00:50.15][02:25.14][03:59.52]>>
[00:51.15][02:26.14][04:00.52]>
[00:52.15]Durung waras tatune atinisun iki,
[01:00.17]Tatu sisane riko, lorone kang sulung
[01:08.12]Durung asat banyune, motonisun iki
[01:16.30]Nyirami loro ati, kelayung layung..
[01:34.36][03:09.44][04:42.81]Sak durunge niat riko balen maning,
[01:42.47][03:17.72][04:51.80]Seneng senengno sulung, atin riko
[01:51.33][03:25.54][04:59.98]Ngumbar senenge ati, nong lare liyo
[01:59.48][03:33.75][05:08.11]Sampek tutug senenge, atin riko..
[02:27.14][04:01.52]Goleto sulung gantine senenge ati,
[02:35.89][04:10.10]Kang lebih apik dibanding isun,
[02:43.42][04:17.63]Riko bakal weruh, gedene senenge ati
[02:51.95][04:26.17]Kang sing biso berubah, selawase..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rqXUHzRnMTU