Ngentit Welas

Ciptaan : Diduk/Angga
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari

Tegone riko ngentit welas, hang wis sun gowo
Riko nong kono, nylengkrah lan nyejo..
Masio adoh ring kene, sun rungu kabare
Kabar hang teko sing keneng diombe..

Weruh weruh yoro jare godonge timun,
Kari ketoro riko sing demen isun..
Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
Sing weruho riko oleh anyaran..

reff:
Kurang kelendi apik sun nyang riko,
Riko sing demen isun sing mokso..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Sing weruho riko wis oleh ganti..

Weruh weruh yoro jare godonge timun,
Kari ketoro riko sing demen isun..
Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
Sing weruho riko oleh anyaran..

reff:
Kurang kelendi apik sun nyang riko,
Riko sing demen isun sing mokso..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
Bisike ati mung riko hang sun welasi,
Sing weruho riko wis oleh ganti..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: hihibzcq]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Ngentit Welas]
[al: banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:57]
[00:01.16]Ngentit Welas
[00:49.16]Versi : Kiki Anggun
[00:52.16][02:10.83][03:01.07][04:03.26][04:49.91][05:40.51][06:43.78]
[00:55.16][03:04.07][05:43.51]>>>
[00:56.16][03:05.07][05:44.51]>>
[00:57.16][03:06.07][05:45.51]>
[00:58.16]Tegone riko ngentit welas, hang wis sun gowo
[01:08.16]Riko nong kono, nylengkrah lan nyejo..
[01:16.74]Masio adoh ring kene, sun rungu kabare
[01:26.00]Kabar hang teko sing keneng diombe..
[01:34.25][04:12.00]Weruh weruh yoro jare godonge timun,
[01:44.56][04:23.34]Kari ketoro riko sing demen isun..
[01:52.45][04:32.27]Pamit menyang adoh riko enggo alasan,
[02:02.88][04:41.57]Sing weruho riko oleh anyaran..
[02:13.75][04:52.58]==kiki anggun, ngentit welas==
[03:07.07][05:46.51]Kurang kelendi apik sun nyang riko,
[03:17.27][05:56.51]Riko sing demen isun sing mokso..
[03:26.05][06:06.78]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[03:34.68][06:14.58]Suloyo neng mburi nyejo riko gedigi..
[03:43.80][06:24.09]Bisike ati mung riko hang sun welasi,
[03:53.31][06:33.04]Sing weruho riko wis oleh ganti..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pKllBSBVRYU

Gundo Latar

Ciptaan : Angga
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari Record

Opo iki aran welas,
Opo iki hang aran seneng,
Gundo latar biso ayem,
Kadung parek awak riko..

Sepi roso nono riko,
Sun katon nyang unyik riko,
Klayung layung pikir bingung,
Wis kadung sun mendem gadung..

reff:
Mung riko hang sun iling
Liyan riko nono maning..
Mung riko hang sun enget,
Tekane isun arep arep..

Wis…..gancangono…,
Wis…..tekoho…
Wis…..siramono…,
Kangen noring dodo…

kembali keatas..opo iki aran…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: ocsouisw]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Gundo Latar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:53]
[00:01.10]Gundo Latar
[00:31.10]Versi : Kiki Anggun
[00:34.10][00:58.30][01:19.69][01:47.22][03:04.23][03:23.95][03:46.13][04:14.12][05:29.41]
[00:37.10][01:50.22][04:17.12]>>>
[00:38.10][01:51.22][04:18.12]>>
[00:39.10][01:52.22][04:19.12]>
[00:40.10][03:06.26]Opo iki aran welas,
[00:44.35][03:10.14]Opo iki hang aran seneng,
[00:48.10][03:14.52]Gundo latar biso ayem,
[00:52.53][03:18.47]Kadung parek awak riko..
[01:00.73][03:26.52]Sepi roso nono riko,
[01:04.74][03:31.07]Sun katon nyang unyik riko,
[01:09.00][03:35.02]Klayung layung pikir bingung,
[01:13.16][03:38.70]Wis kadung sun mendem gadung..
[01:22.86]==kiki anggun, gundo latar==
[03:49.55]==gundo latar, kiki anggun==
[01:53.22][04:20.12]Mung riko hang sun iling,
[02:01.27][04:27.91]Liyan riko nono maning..
[02:10.10][04:36.37]Mung riko hang sun enget,
[02:18.03][04:43.91]Tekane isun arep arep..
[02:26.75][04:52.65]Wis…..gancangono…,
[02:37.54][05:03.53]Wis…..tekoho…,
[02:45.81][05:11.04]Wis…..siramono…,
[02:56.50][05:22.19]Kangen noring dodo…
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cAxuB7dhFDs

Cicire Lintang

Ciptaan : Soeharto
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari

ADOH RING MOTO,
PAREK RING ATI..
NELONGSO SING KEROSO,
NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff :
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff :
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..
MUNG MIKIRI ANGENAN..

[ver: lyrics]
[id: aswasbsw]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Cicire Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:58]
[00:01.09]Cicire Lintang
[00:37.09]Versi : Kiki Anggun
[00:40.09][01:20.19][02:21.50][02:51.51][03:37.17][04:24.14][05:24.57][05:55.46][06:39.07][07:35.52]
[00:43.09][02:54.51][05:58.46]>>>
[00:44.09][02:55.51][05:59.46]>>
[00:45.09][02:56.51][06:00.46]>
[00:46.09]ADOH RING MOTO,
[00:54.41]PAREK RING ATI..
[01:02.91]NELONGSO SING KEROSO,
[01:11.79]NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..
[01:29.74][04:32.86]BINGUNG, ATI BINGUNG
[01:38.17][04:41.61]GELIBEGAN SING KARUAN..
[01:47.02][04:49.79]NGANTENI, CICIRE LINTANG
[01:55.59][04:58.49]NONG DUWURAN EMAN..
[02:04.07][05:06.41]SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
[02:15.48][05:17.88]KEMULE ATI..
[02:24.51]==kiki anggun, cicire lintang==
[05:27.46]==cicire lintang, kiki anggun==
[02:57.51][06:01.46]KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
[03:08.89][06:12.26]SING BISO SUN ILANGI..
[03:19.88][06:22.93]AREP TURU SING BISO MEREM,
[03:27.50][06:30.74]MOTO MUNG KATON KATONEN..
[03:46.07][06:48.17]PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
[03:57.72][07:00.18]ISUN MUNG BISO NYAWANG..
[04:08.45][07:10.73]NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
[04:16.96][07:19.70][07:28.66]MUNG MIKIRI ANGENAN..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=H8sxEz1Wy4g

Suwarane Ati

Ciptaan : Imam Rosyidi
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Aneka Safari

Opo isun salah, kadung isun welas
Welas nang riko,
Opo isun salah, kadung isun sayang
Mung sayang yo nong riko..
Riko hang sun welasi,
Riko hang sun sayangi,

reff :
Welas hang suci, lan tuluse janji
Suwarane ati, lillahi ta’ala
Isun mulo welas nong riko..

Umpamane omong, dunyo iki musnoh
Sumpah janji nyoto, isun ambi riko
Selawase dadi siji..

Opo isun salah, kadung isun sayang
Mung sayang yo nong riko..
Riko hang sun welasi,
Riko hang sun sayangi,

reff :
Welas hang suci, lan tuluse janji
Suwarane ati, lillahi ta’ala
Isun mulo welas nong riko..

Umpamane omong, dunyo iki musnoh
Sumpah janji nyoto, isun ambi riko
Selawase dadi siji..

[ver: lyrics]
[id: qbbsspsw]
[ar: kiki anggun]
[ti: suwarane ati]
[al: banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:01.64]Suwarane Ati
[00:27.64]Versi : Kiki Anggun
[00:30.64][01:22.09][01:49.27][03:08.84][03:46.15][04:13.15][05:34.09]
[00:33.64][01:52.27][04:16.15]>>>
[00:34.64][01:53.27][04:17.15]>>
[00:35.64][01:54.27][04:18.15]>
[00:36.64]Opo isun salah, kadung isun welas
[00:44.39]Welas nang riko,
[00:51.84][03:15.75]Opo isun salah, kadung isun sayang
[01:00.26][03:24.75]Mung sayang yo nong riko..
[01:07.47][03:32.06]Riko hang sun welasi,
[01:15.34][03:39.92]Riko hang sun sayangi..
[01:25.09]==kiki anggun, suwarane ati==
[03:49.15]==suwarane ati, kiki anggun==
[01:55.27][04:19.15]Welas hang suci, lan tuluse janji
[02:08.54][04:33.36]Suwarane ati, lillahi ta’ala
[02:22.76][04:47.58]Isun mulo welas nong riko..
[02:32.49][04:56.88]Umpamane omong, dunyo iki musnoh
[02:47.41][05:11.91]Sumpah janji nyoto, isun ambi riko
[03:01.22][05:25.83]Selawase dadi siji..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=F_dPAuz9-VU

Pujane Ati

Ciptaan : Dani Gumintang
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : One Record

Nangise ati ora biso ilang,
Mergo sliramu mentalane ninggal,
Aku dewean ono neng kene,
Mung dikancani sepi..

Jane saiki ono neng ngendi,
Dununge ati anggonku nggoleki,
Dawane dalan wis tak liwati,
Jembare dunyo wis tak ubengi..

Mung sliramu, sing tak anti anti
Sliramu sing, ono njroneng ati
Kiro kiro, kapan nggonmu bali
Ati iki, wis ra sabar nganteni..

Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

reff :
Nangise ati ora biso ilang,
Mergo sliramu mentalane ninggal,
Aku dewean ono neng kene,
Mung dikancani sepi..

Sliramu saiki ono neng ngendi,
Dununge ati anggonku nggoleti,
Dawane dalan wis tak liwati,
Jembare dunyo wis tak ubengi..

Mung sliramu, sing tak anti anti
Sliramu sing, ono njroneng ati
Kiro kiro, kapan nggonmu bali
Ati iki, wis ra sabar nganteni..

Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

reff :
Mung sliramu, sing tak anti anti
Sliramu sing, ono njroneng ati
Kiro kiro, kapan nggonmu bali
Ati iki, wis ra sabar nganteni..

Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresno ku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

[ver: lyrics]
[id: uscusosw]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Pujane Ati]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:01.68]Pujane Ati
[00:25.68]Versi : Kiki Anggun
[00:28.68][02:30.36][02:45.60][04:49.59][05:04.21][06:25.35]
[00:31.68][02:48.60][05:07.21]>>>
[00:32.68][02:49.60][05:08.21]>>
[00:33.68][02:50.60][05:09.21]>
[00:34.68][02:51.60]Nangise ati ora biso ilang,
[00:38.91][02:57.34]Mergo sliramu mentalane ninggal,
[00:43.83][03:02.82]Aku dewean ono neng kene,
[00:48.57][03:07.36]Mung dikancani sepi..
[00:55.64]Jane saiki ono neng ngendi,
[01:00.50][03:19.28]Dununge ati anggonku nggoleki,
[01:05.60][03:23.91]Dawane dalan wis tak liwati,
[01:10.18][03:28.36]Jembare dunyo wis tak ubengi..
[01:15.85][03:34.63][05:10.21]Mung sliramu, sing tak anti anti
[01:24.04][03:43.07][05:20.08]Sliramu sing, ono njroneng ati
[01:33.59][03:52.91][05:28.90]Kiro kiro, kapan nggonmu bali
[01:43.21][04:02.50][05:39.26]Ati iki, wis ra sabar nganteni..
[01:52.11][02:11.69][04:11.76][04:30.42][05:47.86][06:06.91]Mergo tresno ku marang sliramu,
[02:01.68][02:20.20][04:19.60][04:38.87][05:57.18][06:16.04]Sing dadi pujane ati..
[03:13.65]Sliramu saiki ono neng ngendi,
[02:33.63]==kiki anggun, pujane ati==
[04:52.45]==pujane ati, kiki anggun==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=R7kg9CIzmHg

Lamunan

Lamunan
Ciptaan : ??
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Sandi Record Banyuwangi

Magih dewekan, bengi iki…
Krentege ati, sing biso ilang
Pingin ketemu, kudangane ati
Riko nong kono, sing tau sambang

Sun ngelamun, ugo sun sawang
Mung tekan riko, dadi angenan
Eling rikolo, magih bebarengan
Welas riko, koyo sing arep ilang

reff :

Masiyo saiki…, using biso urip dadi siji
Rosone welas…, magih kroso nong ati
Myakne wis myakne…, sun songgo roso iki
Myakne sun simpen…, sampek nong tumekane pati

Sun dongakno ring njero tangis
Sun lilo mugo, mugo riko seneng
Masiyo perih ati koyo diiris
Roso welas hang sing kiro bareng

reff :
kembali ke atas..magih dewekan,bengi…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7PA4HRDLyl8

Jamu Gendong

Jamu Gendong
Ciptaan : ??
Vokal : Kiki Anggun
Produksi : Sandi Record Banyuwangi

“Jamu,jamu…, jamune kang,mbok, ono beras kencur,sari rapet ambi galian singset…”

Mbok santi, prawan asli wonogiri
Bakul jamu gendong nong banyuwangi
Isuk sore,mlebu metu kampung
Langganane podo ngerubung

Jamu gendong pancen manjur kasiate
Lanang wadon gentenan ngombe jamune
Beras kencur sari rapet galian singset,
Sopo hang genjur ditanggung dadi peret meletet koyo lepet

Mbok santi sayang akeh langganane
[Delengen tah sampek sing katon bokonge, bokonge]
[Delengen tah sampek sing katon bokonge, bokonge]

reff :

Jamu, [jamu gendong mbok santi]
Sopo-sopo hang lemu, ditanggung dadi seksi
Jamu, [jamu gendong mbok santi]
Loro boyok pegel linu kudu dijamuni

Nawi isun dikiro ngapusi
[Cobaen tah jamu gendong mbok santi]
[Cobaen tah jamu gendong mbok santi]

“Hang males dadi pateng,Barang lemes biso kenceng..”

reff :
kembali ke atas..mbok santi,prawan…

Jamu, [jamu gendong mbok santi]
Sopo-sopo hang lemu, ditanggung dadi seksi
Jamu, [jamu gendong mbok santi]
Loro boyok pegel linu kudu dijamuni

Nawi isun dikiro ngapusi
[Cobaen tah jamu gendong mbok santi]
Cobaen tah jamu gendong mbok santi

“Jamu paran lareee, jamune…,yo jamu gendong mbok santi..”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZqGxUZUr3kM