Bojomu Cemburu

Ciptaan : Miswan Samudra
Vokal : Suliyana
Produksi : Samudra Record

Aku ngerti sliramu, tresno marang aku
Nanging aku ora nompo tresnamu,
Mergo sliramu nduwe bojo,
Aku emoh dadi sing nomer loro..

Cak, ojo cedek cedek aku
Cak, ojo ngrayu-ngrayu aku
Mesakke, bojomu cemburu..
Cak, ojo sms ndek aku
Cak, ojo nelfon-nelfon aku
Ben bojomu, gak sayan nesu..

Kancanono bojomu, sayangono bojomu
Aku emoh dadi duri dalam dagingmu..
Sms-en bojomu, curhato ndek bojomu
Ojo kok dadekke aku, istri ke dua..
Cak cak, bojomu cemburu..
Cak cak, bojomu cemburu..

reff :
Cak, ojo cedek cedek aku
Cak, ojo ngrayu-ngrayu aku
Mesakke, bojomu cemburu..
Cak, ojo sms ndek aku
Cak, ojo nelfon-nelfon aku
Ben bojomu, gak sayan nesu..

Kancanono bojomu, sayangono bojomu
Aku emoh dadi duri dalam dagingmu..
Sms-en bojomu, curhato ndek bojomu
Ojo kok dadekke aku, istri ke dua..
Cak cak, bojomu cemburu..

Kancanono bojomu, sayangono bojomu
Aku emoh dadi duri dalam dagingmu..
Sms-en bojomu, curhato ndek bojomu
Ojo kok dadekke aku, istri ke dua..
Cak cak, bojomu cemburu..
Cak cak, bojomu cemburu..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vwlklusw]
[ar: Suliyana]
[ti: Bojomu Cemburu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.50]Bojomu Cemburu
[00:18.50]Versi : Suliyana
[00:21.50][00:55.90][02:06.23][02:44.04][04:31.09]
[00:24.50][02:47.04]>>>
[00:25.50][02:48.04]>>
[00:26.50][02:49.04]>
[00:27.50]Aku ngerti sliramu, tresno marang aku
[00:34.47]Nanging aku ora nompo tresnamu,
[00:41.86]Mergo sliramu nduwe bojo,
[00:47.46]Aku emoh dadi sing nomer loro..
[00:59.07][02:50.04]Cak, ojo cedek cedek aku
[01:02.31][02:53.88]Cak, ojo ngrayu-ngrayu aku
[01:05.90][02:57.29]Mesakke, bojomu cemburu..
[01:12.86][03:02.77]Cak, ojo sms ndek aku
[01:16.40][03:07.48]Cak, ojo nelfon-nelfon aku
[01:19.70][03:10.79]Ben bojomu, gak sayan nesu..
[01:25.44][03:16.99][03:50.15]Kancanono bojomu, sayangono bojomu
[01:32.60][03:24.01][03:58.11]Aku emoh dadi duri dalam dagingmu..
[01:39.38][03:31.28][04:05.36]Sms-en bojomu, curhato ndek bojomu
[01:46.32][03:37.74][04:11.70]Ojo kok dadekke aku, istri ke dua..
[01:54.08][02:00.57][03:45.13][04:19.35][04:24.75]Cak cak, bojomu cemburu..
[02:08.52]==suliyana, bojomu cemburu==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XqAnDrZ1AsI