Puthes

Ciptaan : Imam Joend
Vokal : AR
Produksi : ??

Siti tukiyem, daning ko-en, kebangeten
Ora tak sangkal, karo enyong, ko-en kejem
Ati nyong mangkel, rasane pegel
Cinta ditugel, janji bet janji toktel..

Siti tukiyem, gemiyen tah, paling kalem
Tapi saiki, rubah total, dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Siti tukiyem, gemiyen tah. paling kalem
Tapi saiki, rubah total. dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

Alas pinus,, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

[ver: lyrics]
[id: sklouqsn]
[ar: AR]
[ti: Puthes]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:17]
[00:01.50]Puthes
[01:29.50]Versi : AR
[01:32.50][02:33.04][03:19.93][04:01.98][04:49.22][06:01.98]
[01:35.75][03:28.56][05:08.77]>>>
[01:36.75][03:29.56][05:09.77]>>
[01:37.75][03:30.56][05:10.77]>
[01:38.75]Siti tukiyem, daning ko-en, kebangeten
[01:44.21]Ora tak sangkal, karo enyong, ko-en kejem
[01:49.78]Ati nyong mangkel, rasane pegel
[01:55.24]Cinta ditugel, janji bet janji toktel..
[02:02.86][03:31.56]Siti tukiyem, gemiyen tah, paling kalem
[02:08.66][03:37.45]Tapi saiki, rubah total, dadi serem
[02:13.96][03:43.25]Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
[02:19.15][03:48.45]Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
[02:26.26][03:55.00]Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..
[02:44.04][04:12.67][05:11.77]Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
[02:49.48][04:18.96][05:17.32]Nyong karo ko-en, uwis lamaran
[02:54.78][04:24.47][05:22.80]Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
[03:00.64][04:29.96][05:28.66]Laka dang laka ding njaluk bubar..
[03:06.02][04:35.32][05:33.84][05:47.71]Alas pinus, alas jati
[03:08.97][04:38.25][05:37.16][05:50.71]Cinta puthes digorohi,
[03:11.67][04:40.86][05:39.46][05:53.50]Gunung mambang, gunung gamping
[03:14.42][04:43.69][05:42.68][05:56.24]Ati dirajang, sabiting-biting..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=sVtBV9GUdSw