Amung Roso Kangen

Ciptaan : ??
Vokal : Lilin Herlina
Produksi : Perdana Record

Sing tak rasakne, amung roso kangen
Marang sliramu wong bagus..
Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso,
Mergo kowe sing tak tresno,
Uwis diduweni wong liyo..
Nelongso..

Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

reff:
Sumilir angin dadi konco saben wengi,
Adem banget tak rasakne..
Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
Mergo sing tak tresnani,
Uwis ono sing nduweni..

Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
Kang mas..

Lk:
Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu,
Wis lalekno aku pancen dudu jodomu..
Lilakno..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: szsqzbsw]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Amung Roso Kangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.02]Amung Roso Kangen
[00:32.02]Versi : Lilin Herlina
[00:35.02][01:14.81][02:34.97][02:42.23][03:54.95][05:35.24]
[00:38.02][02:45.23][04:05.45]>>>
[00:39.02][02:46.23][04:06.45]>>
[00:40.02][02:47.23][04:07.45]>
[00:41.02]Sing tak rasakne, amung roso kangen
[00:48.72]Marang sliramu wong bagus..
[00:55.33]Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso,
[01:02.95]Mergo kowe sing tak tresno,
[01:06.09]Uwis diduweni wong liyo..
[01:11.30]Nelongso..
[01:29.25][02:48.23][04:08.45]Sumilir angin dadi konco saben wengi,
[01:36.56][02:56.19][04:16.06]Adem banget tak rasakne..
[01:43.35][03:03.24][04:22.88]Nanging aku amung biso nangis mbrebes mili,
[01:51.20][03:10.58][04:30.74]Mergo sing tak tresnani,
[01:53.46][03:14.05][04:34.18]Uwis ono sing nduweni..
[01:58.44][02:15.47][03:19.35][03:35.35][04:39.42][04:55.42]Nangis sak bendino aku nganti asat eluhku,
[02:06.45][02:22.75][03:26.44][03:42.47][04:46.75][05:02.81]Nandang roso kangen, kangen marang sliramu..
[02:29.81][03:49.21][05:01.81]Kang mas..
[02:37.23]==lilin herlina, amung roso kangen==
[05:12.05]Lk: Wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu,
[05:18.50]Lk: Wis lalekno aku pancen dudu jodomu..
[05:26.52]Lk: Lilakno..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XyRtS1UPrEY