Jae Wono

Ciptaan : Ki Narto Sabdho
Vokal : Cak Diqin
Produksi : Dasa Studio

Umpamane pancen wus ginaris
Amung biso nyawang slagahmu kang anglam-lami
Tinemune jebul tansah anyenyungah ati
Eman eman eman rasaku mung eman

Jae, jaene wono mung ayang ayang
Jae wono poyang-payingan rasaku
Jae wono koyo kumleyang ragaku
Ja..e.. wo..no.., tansah angayang-ayang

reff :
Umpamane pancen wus ginaris,
Amung biso nyawang slagahmu kang anglam-lami
Tinemune, jebul tansah anyenyungah ati
Eman eman eman rasaku mung eman

Jae, jaene wono mung ayang ayang
Jae wono poyang-payingan rasaku
Jae wono koyo kumleyang ragaku
Ja..e.. wo..no.., tansah angayang-ayang

reff :
Umpamane pancen wus ginaris,
Amung biso nyawang slagahmu kang anglam-lami
Tinemune, jebul tansah anyenyungah ati
Eman eman eman rasaku mung eman

Jae, jaene wono mung ayang ayang
Jae wono poyang-payingan rasaku
Jae wono koyo kumleyang ragaku
Ja..e.. wo..no.., tansah angayang-ayang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hr51S3w55MY