Cucak Rowo

Cucak Rowo
Ciptaan : NN
Vokal : Didi kempot & nn
Produksi : Dasa Studio

LK :
KU COBA, COBA MELEMPAR MANGGIS
MANGGIS KULEMPAR, MANGGA KU DAPAT
KU COBA COBA MELAMAR GADIS
GADIS KU LAMAR, JANDA KUDAPAT

PR :
IKI PIYE, IKI PIYE IKI PIYE
WONG TUWO RABI PERAWAN
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE
AMERGO WEDI, KARO MANUK’E

LK :
JAMANE, JAMANE JAMAN EDAN
WONG TUWO RABI PERAWAN
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE
AMERGO WEDI, KARO MANUK’E

PR :
MANUK’E, MANUK’E CUCAK ROWO
CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE
BUNTUTE SING AKEH WULUNE
YEN DIGOYANG SERR..SERR, ADUH PENAK’E

REFF :
kembali ke atas..kucoba coba…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=40uA8W4QQlA