Kali Oya

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produksi : AS Record

Naliko ing wayah sore,
Gawang-gawang, mung katon eseme
Amung tansah ngawe-awe,
Angleledo.., mung ngatoni wae..

Sliramu wus ora ono,
Duh wong ayu, tego ninggal lungo
Mbok eling mbiyen prasetyo,
Sineksenan, ilineng kali oya..

Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi.., kekesing ati..

Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni.., ning pinggiring kali..

reff :
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi.., kekesing ati..

Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni.., ning pinggiring kali..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=W76mkJBh9Qk

[ver: lyric]
[id: alvkbvsp]
[ar: Tedjo]
[ti: Kali Oya]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:24]
[00:00.00]Kali Oya
[00:26.00]Versi : Tedjo
[00:29.00][01:04.12][01:43.96][02:23.04][03:10.30][03:38.00][04:19.41][05:06.88]
[00:32.00][03:41.00]@@@
[00:33.00][03:42.00]@@
[00:34.00][03:43.00]@
[00:35.31]Naliko ing wayah sore,
[00:40.93]Gawang-gawang, mung katon eseme
[00:49.06]Amung tansah ngawe-awe,
[00:55.00]Angleledo.., mung ngatoni wae..
[01:07.19]Sliramu wus ora ono,
[01:14.37]Duh wong ayu, tego ninggal lungo
[01:25.71]Mbok eling mbiyen prasetyo,
[01:34.96]Sineksenan, ilineng kali oya..
[01:47.21][03:44.00]Saben-saben, aku nunggu
[01:57.90][03:54.03]Mung ngarep tekamu,
[02:05.15][04:01.35]Kumricik ing banyu kali,
[02:13.96][04:09.29]Anambahi.., kekesing ati..
[02:32.17][04:28.79]Ning pinggiring kali oya,
[02:40.86][04:36.53]Duh wong ayu, awakku ndedungo
[02:51.92][04:47.85]Mugo-mugo enggal bali,
[03:00.87][04:56.85]Tak enteni.., ning pinggiring kali..
[03:13.87]==dimas tedjo, kali oya==