Katresnan

Ciptaan : ??
Vokal : Koes Plus
Produksi : ??

Katresnan, oh katresnan
Kang tulus, lan temenan..
Ra ono, kang biso gawe
Ra ono, kang biso ngarang..

Katresnan, oh katresnan
Kang uwoh, ing atiku..
Ra liyo, kanggo sliramu
Koyo donga, pujiku..

Tak tunggu, sliramu..
Ing tembe, ketemu..
Ra ono, liyane..
Kajogo, sliramu..

Katresnan, oh katresnan
Kang lagi, lah pisanan..
Tansah pengen bebarengan,
Nganti aku kasmaran..

reff:
Tak tunggu, sliramu..
Ing tembe, ketemu..
Ra ono, liyane..
Kajogo, sliramu..

Tak tunggu, sliramu..
Ing tembe, ketemu..
Ra ono, liyane..
Kajogo, sliramu..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nubknbsw]
[ar: Koes Plus]
[ti: Katresnan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:28]
[00:01.29]Katresnan
[00:03.29]Versi : Koes Plus
[00:05.29][01:30.70][02:25.67]
[00:07.29][01:47.37]>>>
[00:08.29][01:48.37]>>
[00:09.29][01:49.37]>
[00:10.29][00:30.84][01:10.67]Katresnan, oh katresnan
[00:14.99]Kang tulus, lan temenan..
[00:20.09]Ra ono, kang biso gawe
[00:25.75]Ra ono, kang biso ngarang..
[00:35.65]Kang uwoh, ing atiku..
[00:40.54]Ra liyo, kanggo sliramu
[00:45.77]Koyo donga, pujiku..
[00:50.37][01:50.37][02:09.32]Tak tunggu, sliramu..
[00:55.81][01:54.96][02:14.00]Ing tembe, ketemu..
[01:00.77][01:59.68][02:18.69]Ra ono, liyane..
[01:05.66][02:04.62][02:23.76]Kajogo, sliramu..
[01:15.62]Kang lagi, lah pisanan..
[01:19.77]Tansah pengen bebarengan,
[01:25.70]Nganti aku kasmaran..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_saRJ0axK7A