Aja Rewel

Aja Rewel
Ciptaan : Yoyo Suwaryo
Vokal : Yoyo Suwaryo
Produksi : Dian Record

Wong demen, pancen bli kurang pengelem
Wong sengit, pancen bli kurang penganggit
Ayune, ayune karena cinta
Gantenge, gantenge atine nrima

Bagen jare, batur-batur iku ala
Tapi kula, wong lagi suka lan nrima
Wong sejen, melu kerugian apa
Enak blenak, kadergan kita sing nyangga

reff :
Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Sebab cinta, ora katon ning mata
Wong loro, sing bisa ngerasakena
Bagen mangan, karo sega lan uyah
Wong demen, umpama urip ning sorga

reff :
Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Sebab cinta, ora katon ning mata
Wong loro, sing bisa ngerasakena
Bagen mangan, karo sega lan uyah
Wong demen, umpama urip ning sorga

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rp9_-Olck2o