Ali Ali

Lgm. Ali Ali
Ciptaan : Gesang
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Ngagemo ali aliku pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu, mbesu’e
Ngelingono lelabatku

Lamun embane saloko emane
Amung tansah ndamel cuwo
Niki embane koncono pamrihe
Tansah manggiyo raharjo

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemai rubedo
Yen nganti dinggo wong seje, mbesu’e
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesu’e
Mersanono ali-aaaliiii…

reff :

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemai rubedo
Yen nganti dinggo wong seje, mbesu’e
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesu’e
Mersanono ali-aaaliiii…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aacWw5rdanA