Amplop Biru

Amplop Biru
Ciptaan : ??
Vokal : Didi Reog & Yanti Lesmono
Produksi : Kerto Digi Pro

Lk :
Cahyaning mripatmu kuwi
Nggemes rasaing ati
Kangen rindu lan sayang
Aku iso ngerteni

Seneng, gek ndang kondo seneng
Ojo mung tansah kok simpen
Sing dadi krenteging ati
Mengko mundak ndadekne ngimpi

Kapan,nganti kapan kowe terus ngapusi
Mung kanggo nutupi roso isining ati
Gek ndang kondo aku,ugo tansah ngenteni
Ra kuat roso jroning ati

Pr :
Abot rasane lambeku
Kepingin kondo yen seneng karo sliramu
Layang tulisan tanganku
Amplop biru dadi tondo tresnaku

reff :

Lk :
Seneng, gek ndang kondo seneng
Ojo mung tansah kok simpen
Sing dadi krenteging ati
Mengko mundak ndadekne ngimpi

Kapan,nganti kapan kowe terus ngapusi
Mung kanggo nutupi roso isining ati
Gek ndang kondo aku,ugo tansah ngenteni
Ra kuat roso jroning ati

Pr :
Abot rasane lambeku
Kepingin kondo yen seneng karo sliramu
Layang tulisan tanganku
Amplop biru dadi tondo tresnaku

Amplop biru dadi tondo tresnaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=uBYP45Zx088