Angin Kangen

Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Risqi Zummy
Produksi : Aglies Records

Angin sumilir nggowo ceritomu,
Lelakon kang wis kedaden..
Sworone ndunyo mekane mowo,
Dadi saksi kangenku wengi iki..
Kangen arang sliramu..

Cahyaning mbulan sorote lintang,
Ngancani wengi kang sepi ing lerenge gunung..
Abot roso kroso ati nelongso,
Yen kelingan dek jaman semono..

Opo aku dosa opo, sing gawe atimu gelo..
Wong bagus rungokno tangise ati,
Saben wayah rino lan wengi..
Tansah pengen ketemu snadyan mung sedelo,
Nggo tombo kangenku..

Wong bagus sawangen padange mbulan,
Aku nangis amargo lagi kelingan..
Eling marang esemu ngguyumu lan swaramu,
Sing bendino ngancani aku..
Angin sumilir wartakno kangenku..

reff:
Cahyaning mbulan sorote lintang,
Ngancani wengi kang sepi ing lerenge gunung..
Abot roso kroso ati nelongso,
Yen kelingan dek jaman semono..

Opo aku dosa opo, sing gawe atimu gelo..
Wong bagus rungokno tangise ati,
Saben wayah rino lan wengi..
Tansah pengen ketemu snadyan mung sedelo,
Nggo tombo kangenku..

Wong bagus sawangen padange mbulan,
Aku nangis amargo lagi kelingan..
Eling marang esemu ngguyumu lan swaramu,
Sing bendino ngancani aku..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: lchislcq]
[ar: Risqi Zummy]
[ti: Angin Kangen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:01.03]Angin Kangen
[00:21.03]Versi : Risqi Zummy
[00:24.03][01:09.20][03:31.98][05:40.17]
[00:27.03][03:44.10]>>>
[00:28.03][03:45.10]>>
[00:29.03][03:46.10]>
[00:30.03]Angin sumilir nggowo ceritomu,
[00:37.94]Lelakon kang wis kedaden..
[00:46.14]Sworone ndunyo mekane mowo,
[00:52.11]Dadi saksi kangenku wengi iki..
[01:02.37]Kangen arang sliramu..
[01:23.93][03:47.10]Cahyaning mbulan sorote lintang,
[01:31.10][03:54.00]Ngancani wengi kang sepi ing lerenge gunung..
[01:39.67][04:02.56]Abot roso kroso ati nelongso,
[01:46.40][04:09.59]Yen kelingan dek jaman semono..
[01:53.41][04:16.73]Opo aku dosa opo,
[02:01.88][04:24.57]Sing gawe atimu gelo..
[02:12.75][04:35.53]Wong bagus rungokno tangise ati,
[02:21.57][04:44.28]Saben wayah rino lan wengi..
[02:29.37][04:52.32]Tansah pengen ketemu snadyan mung sedelo,
[02:37.76][05:00.44]Nggo tombo kangenku..
[02:45.61][05:09.55]Wong bagus sawangen padange mbulan,
[02:55.10][05:18.54]Aku nangis amargo lagi kelingan..
[03:03.40][05:26.49]Eling marang esemu ngguyumu lan swaramu,
[03:11.85][05:34.47]Sing bendino ngancani aku..
[03:18.78]Angin sumilir wartakno kangenku..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mViVVUlcaCw