Bali Rujuk

Bali Rujuk
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo & Astuti
Produksi : ??

Pr :
Dek mbiyen mas, jare tresno aku
Ning nyatane, kok tego medhot tresnamu

Lk :
Dek mbiyen dik, aku keno godha
Ninggal sliramu, kepincut wanito liyo

["Sing uwis yo wis"]

Pr :
Dek mbiyen mas, jare mboten getun
Pepisahan mas, klawan sliraku
Ning sakniki mas, tenane kepripun
Bali maneh, kepingin rujuk tresnamu

Lk :
Saiki dik, atiku wis kroso
Yo mung sliramu, wanito kang setyo
Mulo aku dik, njaluk pangapuro
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

["Maafin aku ya dik, yang lalu biarkan berlalu..."]

reff :
kembali ke atas..dek mbiyen mas,…

Duet :
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aMDiQNBv9oU