Asmoro

Ciptaan : Demy
Vokal : Suliyana
Produksi : Samudra Record

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

reff :
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

[ver: lyrics]
[id: akkqllsb]
[ar: Suliyana]
[ti: Asmoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.22]Asmoro
[00:25.18]Versi: Suliyana
[00:28.03][01:15.85][02:21.42][03:21.18][04:25.95][04:56.79][05:28.36]
[00:31.10][01:50.51][03:55.22]>>>
[00:32.10][01:51.51][03:56.22]>>
[00:33.10][01:52.51][03:57.22]>
[00:34.10][02:39.68]Mung sewates angen,
[00:37.97][02:42.82]Hang manggoni ati nisun,
[00:41.91][02:46.85]Bingung, bisone mung ngangen ngangen
[00:47.83][02:53.24]Sekirane, ono wektu kanggo isun
[00:55.00][03:00.27]Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
[01:02.11][03:06.38]Nong ati nisun selawase,
[01:09.33][03:13.95]Mung riko selawase..
[01:53.51][03:58.22][04:28.84][04:59.45]Hang sun jaluk ojo riko,
[01:56.53][04:01.58][04:32.49][05:03.47]Gampang ngumbar asmoro,
[02:00.45][04:05.66][04:36.65][05:07.22]Hang nambai kangen perih ring dodo..
[02:07.13][04:12.33][04:43.06][05:13.70]Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
[02:13.16][04:19.21][04:50.03][05:20.49]Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Pyyd363DepQ