Keliwat Kangen

Ciptaan : Ali PX
Vokal : Suliyana
Produksi : 1NADA Record

Gedigi rasane wong nyonggo kangen,
Raino bengi nong ati sing biso ayem,
Dienggo turu moto koyo sing gelem,
Mergo kangene yo wis keliwat kangen..

Gedigi rasane wong adoh demenan,
Ati bingung pikiran sing karuan,
Awak gering mergo sing kurang mangan,
Kepingin nyanding urip keloronan..

reff :
Masiyo akeh kembang ring taman,
Mung siji riko kembang pilihan,
Masiyo akeh gudo ring dalan,
Mung siji riko dadi angenan..

Gedigi rasane wong adoh demenan,
Ati bingung pikiran sing karuan,
Awak gering mergo sing kurang mangan,
Kepingin nyanding urip keloronan..

reff :
Masiyo akeh kembang ring taman,
Mung siji riko kembang pilihan,
Masiyo akeh gudo ring dalan,
Mung siji riko dadi angenan..

Masiyo akeh kembang ring taman,
Mung siji riko kembang pilihan,
Masiyo akeh gudo ring dalan,
Mung siji riko dadi angenan..

[ver: lyrics]
[ar: Suliyana]
[ti: Keliwat Kangen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:01.22]Keliwat Kangen
[00:28.69]Versi : Suliyana
[00:31.69][01:40.02][02:06.69][02:44.84][03:24.47][03:51.47][04:28.98][05:16.68]
[00:34.69][02:09.69][03:54.47][04:41.55]>>>
[00:35.69][02:10.69][03:55.47][04:42.55]>>
[00:36.69][02:11.69][03:56.47][04:43.55]>
[00:37.69]Gedigi rasane wong nyonggo kangen,
[00:45.20]Raino bengi nong ati sing biso ayem,
[00:53.26]Dienggo turu moto koyo sing gelem,
[01:01.07]Mergo kangene yo wis keliwat kangen..
[01:09.64][02:53.18]Gedigi rasane wong adoh demenan,
[01:17.58][03:01.34]Ati bingung pikiran sing karuan,
[01:24.95][03:09.47]Awak gering mergo sing kurang mangan,
[01:32.14][03:16.66]Kepingin nyanding urip keloronan..
[01:43.02]==suliyana, keliwat kangen==
[03:27.47]==keliwat kangen, suliyana==
[02:12.59][03:57.13][04:44.55]Masiyo akeh kembang ring taman,
[02:20.90][04:04.98][04:52.61]Mung siji riko kembang pilihan,
[02:29.03][04:13.23][05:00.24]Masiyo akeh gudo ring dalan,
[02:36.59][04:20.92][05:07.93]Mung siji riko dadi angenan..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YIh9ZzyDXgU