Keseron

Keseron
Ciptaan : Koming
Vokal : Reny Farida
Produksi : Aneka Safari

Sing kiro maning, sun riko sanding
Mergane ati wis riko galuh
Kari keseron, riko nyang isun
Nong ngarep moto, nggandeng wong liyo

reff :
Ulih baen, mageh demenan
Ngomong sing ngeliyan
Kadung weruh bengen gedigi,
Sing arep ngimbangi

Ulih baen, mageh demenan
Ngomong sing ngeliyan
Kadung weruh bengen gedigi,
Sing arep ngimbangi

Sing kiro maning, sun riko sanding
Mergane ati wis riko galuh
Kari keseron, riko nyang isun
Nong ngarep moto, nggandeng wong liyo

reff :
Ulih baen, mageh demenan
Ngomong sing ngeliyan
Kadung weruh bengen gedigi,
Sing arep ngimbangi

Ulih baen, mageh demenan
Ngomong sing ngeliyan
Kadung weruh bengen gedigi,
Sing arep ngimbangi

Myakne lumuh sing nyanding riko
Timbang sun kelaran
Myakne isun arep nggoleti,
Welas hang temenan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3m3IezrwtyA