Blebes

Blebes
Vokal : Savitri & Tomi
Ciptaan : Tawi Sasmita

LK :
Dik, sakjak’e kok ono perlu
Isih, esuk wis tangeke aku
Ning, tanganmu kok nggowo palu
Opo to, sing rusak dipanku..

PR :
Wis, kowe ra usah suloyo
Dek, bengi metu karo sopo
Neng, klambimu lipstike sopo
Yen dudu, bocah wadon liyo..

LK :
Dek bengi aku ora neng endi-endi,
Malah aku njaluk tulung dikeroki,
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Rasane gegerku koyo disunduki..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi,
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

PR : Wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir…
LK : Emoh, Dik
PR : Yen ngono aku ae sing nyingkir nyingkir…
LK : Ojo dik, Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You..
PR : Wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir…
LK : Emoh, Dik
PR : Yen ngono aku ae sing nyingkir nyingkir…
LK : Ojo dik, Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You..

reff :
Kembali ke atas ….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Mbtl3E36GVU

[ver: lyric]
[id: nwisvqsn]
[ar: Savitri & Tomi]
[ti: Blebes]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:11]
[00:00.97]Blebes
[00:22.97]Versi : Savitri & Tomi
[00:25.97]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:28.97][01:31.88][01:59.56][04:04.67]
[00:31.79][02:09.93]***
[00:32.79][02:10.93]**
[00:33.79][02:11.93]*
[00:34.79][02:12.93]DIK, SAKJAK’E KOK ONO PERLU
[00:38.11][02:16.08]ISIH, ESUK KOK TANGEKKE AKU
[00:42.08][02:19.48]NING, TANGANMU KOK NGGOWO PALU
[00:45.23][02:22.71]OPO TO, SING RUSAK DIPANKU..
[00:48.09][02:26.52]wis, kowe ra usah suloyo
[00:52.10][02:29.70]dek, bengi metu karo sopo
[00:55.85][02:33.13]neng, klambimu lipstike sopo
[00:58.99][02:36.68]yen dudu, bocah wadon liyo..
[01:03.52][02:41.46]DEK BENGI AKU ORA NENG ENDI-ENDI,
[01:07.13][02:44.29]MALAH AKU NJALUK TULUNG DI KEROKI,
[01:10.62][02:48.01]PIRANG-PIRANG DINO ORA MBOK TURUTI,
[01:13.89][02:51.45]RASANE GEGERKU KOYO DISUNDUKI..
[01:18.02][02:55.76]wong wadon ngendi sing bakal kuat ati,
[01:20.74][02:58.45]klumprak-klumpruk bendino makani tinggi,
[01:24.25][03:01.81]njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[01:27.77][03:05.37]opo aku arep mbok pakani wedhi..
[01:33.83][01:45.57]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[01:35.97][01:49.57]EMOH, DIK
[01:37.14][01:50.81]yen ngono aku sing nyingkir nyingkir,
[01:39.21][01:52.90]OJO DIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[01:42.51][01:56.67]MY DARLING I LOVE YOU..
[03:10.16][03:24.92]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[03:13.08][03:26.78]EMOH, DIK
[03:14.83][03:28.46]yen ngono aku sing nyingkir nyingkir,
[03:16.88][03:30.62]OJO DIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[03:20.25][03:34.29]MY DARLING I LOVE YOU..
[03:38.01][03:51.26]wis ndang nyingkir nyingkir nyingkir nyingkir,
[03:40.55][03:54.20]EMOH, DIK
[03:42.22][03:56.09]yen ngono aku sing nyingkir nyingkir,
[03:44.35][03:58.10]OJO DIK, AKU MASIH CINTA PADAMU
[03:47.54][04:01.37]MY DARLING I LOVE YOU..