Bojo Gemati

Bojo Gemati
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Padang njingglang lampu merkuri
Bojoku sayang tur pancen gemati
Yo pinter ngaji sholat ra lali
Karo aku tansah ngajeni

Omah kayu kamare siji
Latar sing reget tansah disaponi
Ning ati ayem rasane tentrem
Sopo wonge sing ora seneng

Saben ndino kebak tresno
Yen lungo ra tau sujono
Saben ndino mulih kerjo
Blonjo piro mesti ditompo

reff :
kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=19UP8eH7vNE