Moncrot Poloku

Moncrot Poloku
Ciptaan : Cak Diqin
Vokal : Cak Diqin
Produksi : Dasa Studio

Opo pancen wis nasibku
Goro goro bojo ayu
Bendino ngajaki padu
Gawe moncrote poloku

*)
Aduh simbok pecah sirahku
Koyo copot iki jantungku
Salahku ra nggugu kandamu
Amergo mung nuruti napsu

Bojo ayu tansah kuatir
Saben dino mung ketar ketir
Wis ra kuat anggonku mikir
Tak rasake koyo wong kenthir

Moncrot poloku
Goro goro duwe bojo ayu
Moncrot poloku
Saben dino gawene nesu

Moncrot poloku
Awan bengi ngajaki padu
Moncrot poloku
Yen ra kuat tak tinggal mlayu

Pancen kabeh wis tak niati
Jebul keblinger tibo mburi
Getun jingleng salahku rabi
Piye simbok nasibku iki

Arep njaluk tulung nang sopo
Kabeh sedulur podo nyukurno
Aduh bapak ati nelongso
Bunuh diri kok wedi loro

reff :
kembali ke *)

Bunuh diri kok wedi loro
Bunuh diri kok wedi loro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=W2QRPdMfIlY