Layang Kangen

Layang Kangen
Vokal : Didi Kempot

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iku ugo aku mesthi enggal bali
Ning kepiye maneh margo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

reff ;
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pengen turu angel merem

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh

Percoyo aku kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iku ugo aku mesthi enggal bali
Ning kepiye maneh margo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

reff :
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pengen turu angel merem

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh

Percoyo aku kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=r5BMux8ufG0