Tombo Kangen

Ciptaan : Wasimin
Vokal : Nonik Aprillia, Ririt Rengganis, Ndari
Produksi : ??

Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

reff :
Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oh5Hxyyecs8