Nunut Ngiyup

Nunut Ngiyup
Vokal : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot

Nunut ngiyup, kulo nunut ngiyup
Udan lali ra nggowo payung
Teng tritis kulo nggih purun
Teng emper kulo nggih purun
Sak derenge matur nuwun

Nunut leren, kulo nunut leren
Ajeng mantuk sampun kewengen
Udane ra leren leren
Banyune netes ning genteng
Leren kulo nunut leren

Langite peteng ndedet
Howone adem banget
Mbok kulo dijak mlebet
Kersane tambah anget

reff :

Semarang kaline banjir
Arep nyabrang wedi kintir
Nopo kulo angsal mampir
Kentongan ampun dititir

Kali cilik niku kalen
Jaman cilik konco langen
Nopo sampean kesupen
Kulo badhe nderek leren

Nunut leren, kulo nunut leren
Ajeng mantuk sampun kewengen
Udane ra leren leren
Banyune netes ning genteng
Leren kulo nunut leren

reff :
kembali ke atas…nunut ngiyup…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hcth5kd6H-U