Balen

Balen
Vokal : Manthous & Nurhana
Produksi : Dasa Studio

lk :
Jan jane dik, aku wis rindu
Wis rong taun lawase ora ketemu,
Eling-eling dik, jamane semono
Runtang runtung anane, ra ono liyo

pr :
Jan jane mas, aku wis lali
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji,
Nora gampang, tambani cuwaning ati
Ora semoyo mas, aku ra janji..

lk :
Horotoyoh…,
Nganggo theklek kecemplung kalen,
Timbang golek dik,
Sing apik luwung balen
pr :
Sabar Mas, mbok sabar ora kesusu
Yen kesusu, tundhone wis mesti kleru

lk :
Estu dik…, wis dadi antebing kalbu
Tak belani, jiwo rogo tulusing ati
pr :
Sabar… , bola-bali wis tak aturi
Yen kuciwo, njur getun tibane mburi

reff :
Kembali ke atas……jan-jane dik,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5p5M6P9oCzs

[ver: lyric]
[ar: Manthous f. Nurhana]
[ti: Balen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:30]
[id: vpksobsp]
[00:01.05]Balen
[00:18.05]Versi : Manthous f. Nurhana
[00:21.05]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:24.05]
[00:27.05]***
[00:28.05]**
[00:29.05]*
[00:30.50]JAN-JANE DIK, AKU WIS RINDU
[00:37.31]WIS RONG TAUN LAWASE ORA KETEMU,
[00:43.56]ELING-ELING DIK, JAMANE SEMONO
[00:49.50]RUNTANG RUNTUNG ANANE, RA ONO LIYO
[00:55.63]jan-jane mas, aku wis lali
[01:01.32]gelang alit bebasan kang mungguhing driji
[01:07.47]nora gampang, tambani cuwaning ati
[01:13.26]ora semoyo mas, aku ra janji..
[01:19.16]
[01:24.38]HOROTOYOH…,
[01:26.87]NGANGGO THEKLEK KECEMPLUNG KALEN
[01:31.44]TIMBANG GOLEK DIK,
[01:33.47]SING APIK LUWUNG BALEN
[01:37.15]sabar mas, mbok sabar ora kesusu
[01:43.03]yen kesusu, tundhone wis mesti kleru
[01:49.47]ESTU DIK…, WIS DADI ANTEBING KALBU
[01:55.31]TAK BELANI, JIWO ROGO TULUSING ATI
[02:00.81]sabar…, bola-bali wis tak aturi
[02:06.78]yen kuciwo, njur getun tibane mburi..
[02:13.47]
[02:16.00]==manthous nurhana..balen..==
[02:34.85]***
[02:35.85]**
[02:36.85]*
[02:37.85]JAN-JANE DIK, AKU WIS RINDU
[02:43.73]WIS RONG TAUN LAWASE ORA KETEMU,
[02:49.73]ELING-ELING DIK, JAMANE SEMONO
[02:55.92]RUNTANG RUNTUNG ANANE, RA ONO LIYO
[03:01.86]jan-jane mas, aku wis lali..
[03:07.67]gelang alit bebasan kang mungguhing driji,
[03:14.36]nora gampang tambani cuwaning ati,
[03:19.98]ora semoyo mas, aku ra janji..
[03:25.98]
[03:30.76]HOROTOYOH…,
[03:33.42]NGANGGO THEKLEK KECEMPLUNG KALEN
[03:37.93]TIMBANG GOLEK DIK,
[03:40.05]SING APIK LUWUNG BALEN,
[03:43.74]sabar mas, mbok sabar ora kesusu
[03:49.11]yen kesusu, tundhone wis mesti kleru
[03:55.68]SAESTU DIK…, WIS DADI ANTEBING KALBU
[04:01.37]TAK BELANI JIWO ROGO TULUSING ATI
[04:06.99]sabar…, bola-bali wis tak aturi
[04:13.49]yen kuciwo, njur getun, tibane mburi..
[04:25.68]