Mas Joko

Mas Joko
Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Nurhana
Produksi : IMK Indo Musik

pr :
Nyuwun sewu mas
Kula badhe ndherek pirso
Nopo leres niki daleme mas Joko

Piantune alit mas
Kumis tipis lencir kuning
Bilih mlampah kados raden mas Janoko

lk :
Ora kleru dhik
Ning sliramu kuwi sopo
Sajake aku wis nate pirso

pr :
Jane lali mas
Opo ya mung reko-reko
Nembe wingi njenengan le obral janji

reff :

lk :
Ojo dadi ati dhik aku pancen lali dhik
Wong sliramu katon seje
Wingi katon lemu
Ning saiki katon ayu

pr :
Opo bener mas kabeh ngendikamu

lk :
Ojo dadi ati dhik aku pancen lali dhik
Wong sliramu katon seje
Wingi katon lemu
Ning saiki katon ayu

pr :
Opo bener mas kabeh ngendikamu

REFF :
KEMBALI KE ATAS …..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xwfXEZ_Su_A