Simpang Lima

Simpang Lima
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous

Njanur gunung dhik
Malem minggu kok ngalamun
[Malem minggu kok ngalamun]
Biasane sore sore wis diapeli

Mangan timun mangan timun
Jo dicampur sabun
Timbang nglamun
Luwih becik angelipur ati

Malem minggu dhik
Malem minggu yo mlaku mlaku
[Malem minggu mlaku mlaku]
Melu aku melu aku neng simpang lima

Rame rame
Rame rame karo kancane
Endaheng khuto semarang
Wayah wayah sore

[Diukir ukir kayune jeporo ayo ro]
Ojo dipikir neng ati dadi leloro
[Sego pecel sate kerang neng simpang lima ayo ma]
Tiwas mangkel kebacut ditinggal tinggal lungo

(kembali ke bait 1-2)
reff :
(kembali ke bait 3-4-5)
(kembali ke bait 1-2)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UIQb2lDeKCA