Nelongso

Nelongso
Vokal : Sonny Josz

Nelongso temen uripku
Urip pisan ono ngalam ndunyo
Nyambut gawe kok koyo ngene
Wiwit biyen mulo….

Rong puluh tahun lawase
Adus udan adus kringet kepanasan
Nggolek pangan
Yo ning kutho Metropolitan

*)
Rino wengi
Pikiranku melang megung
Wong rasane kepingin bali
Ora nduwe sangu

Kelingan marang wong tuwoku
Tak impi-impi roso jroning ati
Kula niki tansah eling
Keluarga ning ndeso

REFF :
kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2YYl9JQasTg