Kembang Deso

Kembang Deso
Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Iwan Monce
Produksi : Rajawali Studio

Naliko semono, uripmu rekoso
Dadi wong ndeso, ora kenal kutho
Manganmu telo, yen turu kemulan kloso

Sukarti, hei prawan ndeso
Banget kon-mu nelongso
Ora duwe bondo lan dunyo
Nanging ora ngersulo

Sukarti, prawan ayu tur lugu
Dijuluki, kembang desa nan ayu
Berjanji, bakal ngubah nasibmu

Sukarti, prawan ndeso
Arep lungo menyang kutho
Mergo dilamar priyo
Angger sugih bondo

reff :

Saiki bedo, karo dek semono
Manggon ning kutho, adoh soko ndeso
Uripmu mulyo, saiki mukti wibowo

Sukarti, hei prawan ndeso
Saiki ra nelongso
Sugih bondo lan sugih dunyo
Mergo tansah nerimo

Sukarti, prawan ayu tur lugu
Dijuluki, kembang desa nan ayu
Saiki, apik tenan nasibmu

Sukarti, prawan deso
Saiki urip mulyo
Mulo dadi manungso
Yen biso njogo sulo

Saiki bedo, karo dek semono
Manggon ning kutho, adoh soko ndeso
Uripmu mulyo, saiki mukti wibowo

Sukarti, hei prawan ndeso
Saiki ra nelongso
Sugih bondo lan sugih dunyo
Mergo tansah nerimo

Sukarti, prawan ayu tur lugu
Dijuluki, kembang desa nan ayu
Saiki, apik tenan nasibmu

Sukarti, prawan deso
Saiki urip mulyo
Mulo dadi manungso
Yen biso njogo sulo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bnrn5m7UnZ4