Sangu Ngimpi

Sangu Ngimpi
(versi lain “Sangonono donga”)
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Naliko mbiyen isih susah
Sliramu ugo melu susah
Naliko aku nandang sedih
Sliramu ugo melu perih

Setyamu ngungkuli tresnaku
Tanpo wates nggonmu ngajeni uripku
Naliko aku nandang loro
Tekamu biso dadi tombo

reff :

Tak nyanyekke lagu iki,
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki,
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Naliko mbiyen isih susah
Sliramu ugo melu susah
Naliko aku nandang sedih
Sliramu ugo melu perih

Setyamu ngungkuli tresnaku
Tanpo wates nggonmu ngajeni uripku
Naliko aku nandang loro
Tekamu biso dadi tombo

reff :

Tak nyanyekke lagu iki,
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki,
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Tak nyanyekke lagu iki,
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki,
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8Zr2yql58_g