Enggal Bali (dangdut vs jhony sayekti)

Ciptaan : Jhony Sayekti
Vokal : Jhony Sayekti
Produksi : ??

Dik…, uwis cukup..
Kowe lungo ninggalno aku..
Mung sliramu, katresnanku..
Rino wengi, sing tak tunggu..

Dik…, opo lali..
Yen sliramu, sing nggawe kangene..
Urip mulyo dadi siji,
Nanging sliramu, ora bali..

Jarene tresno.., jarene setyo..
Nanging nyatane, kowe lungo..
Jarene janji.., jarene bekti..
Nanging nyatane, kok mblenjani..

Penjalukku, yo mung siji..
Kowe enggal, enggal bali..

reff :
Dik…, opo lali..
Yen sliramu, sing nggawe kangene..
Urip mulyo dadi siji,
Nanging sliramu, ora bali..

Jarene tresno.., jarene setyo..
Nanging nyatane, kowe lungo..
Jarene janji.., jarene bekti..
Nanging nyatane, kok mblenjani..

Penjalukku, yo mung siji..
Kowe enggal, enggal bali..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vakqocsw]
[ar: Jhony Sayekti]
[ti: Enggal Bali]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:01.94]Enggal Bali
[00:27.94]Versi : Jhony Sayekti
[00:30.94][01:36.23][02:27.67][02:51.13][03:26.31][04:18.22]
[00:33.94][02:54.13]>>>
[00:34.94][02:55.13]>>
[00:35.94][02:56.13]>
[00:36.94]Dik…, uwis cukup..
[00:44.16]Kowe lungo ninggalno aku..
[00:52.66]Mung sliramu, katresnanku..
[00:59.38]Rino wengi, sing tak tunggu..
[01:06.54][02:57.13]Dik…, opo lali..
[01:14.16][03:05.38]Yen sliramu, sing nggawe kangene..
[01:22.26][03:12.69]Urip mulyo dadi siji,
[01:29.45][03:19.39]Nanging sliramu, ora bali..
[01:43.08][03:32.86]Jarene tresno.., jarene setyo..
[01:50.12][03:40.78]Nanging nyatane, kowe lungo..
[01:57.56][03:47.97]Jarene janji.., jarene bekti..
[02:05.07][03:55.85]Nanging nyatane, kok mblenjani..
[02:13.88][04:04.01]Penjalukku, yo mung siji..
[02:20.36][04:11.33]Kowe enggal, enggal bali..
[02:30.13]==jhony sayekti, enggal bali==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cxeNtfKQjqQ

Enggal Bali (dangdut-lilin herlina)

Enggal Bali
Ciptaan : NN
Vokal : Lilin Herlina
Produki : M.Perdana Record

Wis mestine nasibku,
Aku ditinggal bojoku
Awan bengi, mung tansah kelingan
Turu ijen pikiranku melayang

Arep mangan ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Gawang-gawang esemu sayang
Nggonku mikir, nganti koyo wong edan

reff :

Mas, ning endi pindahmu
Ning ngendi papanmu
Kok ora kirim warto
Opo wis keno godha

Mas, enggal ndang balio
Aku sing ning ndeso
Tansah kangen sliramu
Tansah nunggu tekamu

Wis mestine nasibku,
Aku ditinggal bojoku
Awan bengi, mung tansah kelingan
Turu ijen pikiranku melayang

reff :

Mas, ning endi pindahmu
Ning ngendi papanmu
Kok ora kirim warto
Opo wis keno godha

Mas, enggal ndang balio
Aku sing ning ndeso
Tansah kangen sliramu
Tansah nunggu tekamu

Wis mestine nasibku,
Aku ditinggal bojoku
Awan bengi, mung tansah kelingan
Turu ijen pikiranku melayang

Arep mangan ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Gawang-gawang esemu sayang
Nggonku mikir, nganti koyo wong edan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=N-BwNSC-l1M