Gondal Gandul

GONDAL GANDUL
Ciptaan : L. Maryanto
Vokal : Echa Paramita & Jaka Surya
Produki : Dasa Studio

Pr :
E…. opo kae, gondal gandul gembrandul aduh gedene
Dowo bentuke, ndemenake sajak enak rasane
E…. opo kae, bunder-bunder bentuke aduh enjote
Sopo sing duwe, aku pengen kepengen ngrasakke

reff :

Lk :
Wong ayu…, iku duwekku
Iki kabeh pancene duwekku
Sing dowo cempedak jenenge
Sing bunder iku nyamleng rasane

Wong ayu…, opo sliramu
Pengen tenan ngrasake duwekku
Yen pancen tenanan karepmu
Monggo wae tak wenehke sliramu

reff :

kembali ke atas..e opo kae,…

Monggo wae tak wenehke sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iLB0E4hvthg