Goro Goro Bojo Lungo

Goro Goro Bojo Lungo
Ciptaan : NN
Vokal : Jithul Sumarji
Produksi : M.Perdana Record

Goro goro bojoku lungo
Awakku iki tambah nelongso
Turu ijen tanpo konco
Wayah bengi nandang roso

Bojoku lungo menyang hongkong
Telung taun omahku gedong
Mobil mewah emas sak genthong
Ladang sawah telung enggon

Telung taun bojoku bali
Tak takoni kok mung cuti
Ora gelem tal cedaki
Tak sawang wetenge gedi

Kok kebangeten uripku
Aku kangen kunu mlayu
Goro goro bojoku lungo
Njaluk pegat dirabi cino

reff :
kembali ke atas..goro goro bojoku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ecDeYwZ6frY