Gulu Pedhot

Ciptaan : Cak Dikin?
Vokal : Cak Dikin f. Wiwid
Produksi: ??

Lk :
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pr :
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Lk :
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pr :
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

reff :
Lk :
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pr :
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Lk :
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pr :
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Lk : Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr : Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Lk : Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr : Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Lk : Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr : Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: zhllclcs]
[ar: Cak Dikin f. Wiwid]
[ti: Gulu Pedhot]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.00]Gulu Pedhot
[00:18.00]Versi : cak dikin & wiwid
[00:21.00][00:54.99][01:16.00][01:49.91][02:11.00][02:44.51][03:05.03][04:02.47]
[00:24.00][01:19.00][02:14.00][03:08.03]>>>
[00:25.00][01:20.00][02:15.00][03:09.03]>>
[00:26.00][01:21.00][02:16.00][03:10.03]>
[00:27.00][02:17.00]lk: dudu watu yen sih diarani pasir,
[00:30.38][02:20.14]lk: watu kambang keri ono ning pinggir..
[00:34.27][02:23.73]lk: lagi ketemu aku wis kroso naksir,
[00:37.44][02:26.58]lk: kelisik’an koyo kelangan pikir..
[00:40.77][02:30.75]pr: wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
[00:44.72][02:34.02]pr: disigari diporot dadi pitu..
[00:47.94][02:37.77]pr: sabendino aku ra biso turu,
[00:51.04][02:40.68]pr: kangen ndiko mung ora kewetu..
[00:57.00][01:52.00][02:47.03]==cak dikin, gulu pedhot==
[01:22.00][03:11.83]lk: aring aring bakar gedhang nganggo geni,
[01:25.13][03:13.96]lk: sampek gering awakku iki mikiri..
[01:28.71][03:18.04]lk: gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
[01:31.86][03:21.02][03:38.23][03:45.06][03:52.22]lk: timbang wurung aluwung guluku pedhot..
[01:36.00][03:25.05]pr: godhong sawi diurap karo kelopo,
[01:38.95][03:28.25]pr: ati iki asline mung kanggo ndiko..
[01:42.52][03:32.12]pr: gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
[01:45.79][03:35.10][03:42.00][03:48.72][03:55.72]pr: yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=j7hcDxqGnEc