Kalung Emas

Kalung Emas
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Ra nyono kowe lali karo aku

*)
Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

reff :
Loro atiku,atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki
Mergo kowe sing nggarai
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

reff :
kembali ke *)..kalung emas mbiyen…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LwlFr6XvqYM