Kediri Singapore

Ciptaan : ??
Vokal : Rindi Antika
Produksi : Nirwana/Aglies Record

Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku sanggup ngenteni,
Kowe mulih teko luar negri..
Sing penting ojo sampek lali,
Janjimu neng alon-alon kediri..

Roso tresnoku ora bakal ilang,
Senajan awakmu neng perantauan..
Roso tresnoku ora bakal luntur,
Senajan awakmu neng singapore..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..

reff:
Aku tresno neng sliramu,
Ibarat kopi karo susu..
Aku tresno neng sliramu,
Tak jogo sampek loncate nyowoku..

Aku sanggup ngenteni,
Kowe mulih teko luar negri..
Sing penting ojo sampek lali,
Janjimu neng alon-alon kediri..

Roso tresnoku ora bakal ilang,
Senajan awakmu neng perantauan..
Roso tresnoku ora bakal luntur,
Senajan awakmu neng singapore..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..

Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
Neng singapore…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kpvwsocq]
[ar: Rindi Antika]
[ti: Kediri Singapore]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.10]Kediri Singapore
[00:21.10]Versi : Rindi Antika
[00:24.10][00:45.79][02:06.48][02:34.02][04:29.43]
[00:27.10][02:37.02]>>>
[00:28.10][02:37.02]>>
[00:29.10][02:38.02]>
[00:30.10][00:50.11][02:39.02]Aku tresno neng sliramu,
[00:33.50][00:54.62][02:42.81]Ibarat kopi karo susu..
[00:37.21][00:58.33][02:46.48]Aku tresno neng sliramu,
[00:40.67][01:01.85][02:49.61]Tak jogo sampek loncate nyowoku..
[01:06.56][02:54.03]Aku sanggup ngenteni,
[01:09.66][02:58.32]Kowe mulih teko luar negri..
[01:14.24][03:02.62]Sing penting ojo sampek lali,
[01:17.38][03:06.09]Janjimu neng alon-alon kediri..
[01:22.50][03:11.04]Roso tresnoku ora bakal ilang,
[01:25.91][03:14.54]Senajan awakmu neng perantauan..
[01:29.81][03:18.27]Roso tresnoku ora bakal luntur,
[01:33.37][03:21.79]Senajan awakmu neng singapore..
[01:37.39][03:26.55][03:54.89]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[01:45.53][03:33.84][04:02.19]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[01:52.16][03:40.90][04:09.11]Neng kediri aku tansah setyo ngenteni,
[01:59.49][03:47.89][04:16.30]Neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
[02:09.37]==rindi antika, kediri singapore==
[04:23.41]Neng singapore…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OJXsDw-egzs