Konangan (ketahuan vs jawa)

Konangan
(Ketahuan versi Jawa)
Ciptaan : Sunu / Ray 9 balls
Vokal : Didi kempot
Produki : Atlanta Records

[bait 1]
Saiki aku ra percoyo
Percoyo karo janjimu
Biyen sing tak sawang mung rupo
Ora ngerti atimu

[bait 2]
Dek wingi kowe ngomong setyo
Ora tau selingkuh
Saiki aku uwis ngerti
Ngerti polah tingkahmu

[bait 3]
Neng ngarep mripat iki
Kowe nglarani aku
Karo wong liyo
Kuwi kancaku

[bait 4]
O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku o.o.

[bait 5]
O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku o.o.

reff :
kembali ke bait 1 & 2…

Neng ngarep mripat iki
Kowe nglarani aku
Karo wong lanang
Kuwi kancaku

O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku o.o.

O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Dudu bojomu o.o.

O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong lanang
Konco kenthelku o.o.

O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Kuwi kancaku o.o.

O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Dudu bojomu o.o.

O..o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong lanang
Konco kenthelku o.o.

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xehN4zUgAOY