Lorobronto

Lorobronto
Ciptaan : S.Darmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Yen kelingan mring sliramu, aduh..
Kadyo rinujid atiku,
Yen siang tansah katon ngalelo,
Dalu datan biso nendro..

Opo sliramu wis lali tenan,
Dek semono nate janji,
Nedyo arep urip bebarengan,
Bungah susah dilakoni..

Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..

Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..

reff :
Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..

Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FZph2cK5CUs

[ver: lyric]
[id: owubcvsn]
[ar: Sunyahni]
[ti: Lorobronto]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:07]
[00:01.14]Lorobronto
[00:06.14]Versi : Sunyahni
[00:09.14][00:45.64][01:22.78][02:16.77][02:56.27][03:22.27][04:17.07][05:04.94]
[00:12.14][03:25.27]***
[00:13.14][03:26.27]**
[00:14.14][03:27.27]*
[00:15.14]Yen kelingan mring sliramu, aduh..
[00:21.64]Kadyo rinujid atiku,
[00:29.92]Yen siang tansah katon ngalelo,
[00:38.08]Dalu datan biso nendro..
[00:47.66]Opo sliramu wis lali tenan,
[00:56.27]Dek semono nate janji,
[01:05.95]Nedyo arep urip bebarengan,
[01:15.07]Bungah susah dilakoni..
[01:26.40][03:28.27]Nanging aku ora ngiro,
[01:32.54][03:35.84]Yen sliramu, bakal cidro
[01:43.41][03:47.97]Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
[02:00.13][04:03.41]Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..
[02:20.00][04:20.93]Wis pestine lelakonku, aduh..
[02:31.30][04:31.71]Aku mung kudu narimo,
[02:40.24][04:42.46]Sopo kang biso, paring usodo
[02:49.91][04:52.98]Nggonku nandang lorobronto..
[02:59.27]==sunyahni, lorobronto==