Mari Kangen

Mari Kangen
Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produki : Garuda Production Suriname

E..jebul, kae sing tak anti-anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen,
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E..mari kangen, mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem, mulat netro kang tajem
Mari kangen, mulat siro
Netro tajem, tyas jatmiko

reff :
kembali ke atas..e jebul,kae…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=QBlThve-x3U