Megat Tresno

Megat Tresno
Ciptaan : Ki Joko Edan
Vokal : Ki Joko Edan
Produksi : Dasa Studio

Yen kelingan, marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit atiku
Jaman biyen-biyene, aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dek semono, sliramu nate prasetyo
Bungah susah, dilakoni kanti lilo
Mulo aku ra ngiro, yen sliramu cidro
Ninggal kromo, milih karo prio liyo

*)
Jan-jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu, mung welingku mring sliramu
Ojo tego, welaso putro-putrimu
Aku wong ora guno, popo tur kuciwo
Wis tak trimo, pasrah karo kang kuwoso

reff :
kembali ke *)..jan-jane iki…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3V_3MRNOsWo