Mendhem Kangen

Ciptaan : ??
Vokal : Suliyana
Produksi : ??

Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedi..
Tansah kelingan awan bengi..
Mung biso telfun marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku..
Mergo adoh jarak sliramu..

Mendhem kangen, jeroning atiku
Soyo jeru, mung telfun sliramu..
Mendhem kangen, pengen ketemu
Nadyan sak kethip wis mareng atiku..

Mendhem kangen, jeroning atiku
Nambah jeru, mergo tresnaku..
Mendhem kangen, pengen ketemu
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..

reff:
Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedi..
Tansah kelingan awan bengi..
Mung biso telfun marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku..
Mergo adoh jarak sliramu..

Mendhem kangen, jeroning atiku
Soyo jeru, mung telfun sliramu..
Mendem kangen, pengen ketemu
Nadyan sak kethip wis mareng atiku..

Mendhem kangen, jeroning atiku
Nambah jeru, mergo tresnaku..
Mendhem kangen, pengen ketemu
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: zpbzznsw]
[ar: Suliyana]
[ti: Mendhem Kangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.02]Mendhem Kangen
[00:23.02]Versi : Suliyana
[00:26.02][01:14.32][02:29.34][03:06.01][03:53.51]
[00:29.02][03:09.01]>>>
[00:30.02][03:10.01]>>
[00:31.02][03:11.01]>
[00:32.02][03:12.01]Abot rasane nandang kangen ati,
[00:39.39][03:19.17]Mergo tresnoku sing gedi..
[00:45.93][03:25.75]Tansah kelingan awan bengi..
[00:53.78][03:33.56]Mung biso telfun marang sliramu,
[01:00.77][03:40.49]Gawe tombo kangen rinduku..
[01:07.46][03:47.15]Mergo adoh jarak sliramu..
[01:27.47][04:05.57]Mendhem kangen, jeroning atiku
[01:35.34][04:12.86]Soyo jeru, mung telfun sliramu..
[01:41.81][04:19.93]Mendem kangen, pengen ketemu
[01:49.49][04:27.37]Nadyan sak kethip wis mareng atiku..
[01:57.76][04:36.00]Mendhem kangen, jeroning atiku
[02:05.46][04:42.89]Nambah jeru, mergo tresnaku..
[02:12.73][04:49.85]Mendhem kangen, pengen ketemu
[02:19.97][04:57.38][05:07.16][05:16.53]Nadyan sedelo, wis adhem atiku..
[02:32.07]==suliyana, mendhem kangen==
————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9Ay8G8t_fNA