Mr. Mendem

Mr. Mendem
Vokal : Cak Dikin & Wiwid
Ciptaan : Cak dikin
Produksi : REM Record

PR :
Aku wis kondho, ciu marakke ciloko
Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani, yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir, kakean dadine kenthir..

LK :
Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo’ muna-muni, nuturi koyo kiai
Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe..

PR :
Ra keno tak kandani, yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni..

LK :
Ojo cekak atimu, wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu , mergo mendem ngrusak awakku..

PR :
Yen wis mari, konco-konco dipamiti
Sukur bage, mendem do ditinggalake..

LK :
Selamat tinggal, kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat, mendemku wis ora kumat..

Reff :
Kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_9E8zBLHd6Q

[ver: lyric]
[id: pkikccsn]
[ar: Cak Dikin f. Wiwid]
[ti: Mr Mendem]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:31]
[00:00.87]Mr. Mendem
[00:30.87]Versi : Cak Dikin & Wiwid
[00:33.87]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:36.87][01:37.71][03:06.00][03:28.00][04:29.20][05:38.43][06:12.05]
[00:39.75][03:31.00]***
[00:40.75][01:43.00][03:32.00][04:36.45]**
[00:41.75][01:44.00][03:33.00][04:37.45]*
[00:42.75][03:34.00]aku wis kondho, ciu marakke ciloko
[00:48.31][03:40.58]aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
[00:56.11][03:47.74]wis tak kandani, yen vodka marakke lali
[01:02.91][03:54.29]bacut ngunjuk bir, kakean dadine kenthir..
[01:10.22][04:02.57]ORA TAK GAGAS, PENTING SIH SO TUKU BERAS
[01:17.55][04:09.18]ORA TAK ANGGEP, PENTING ANAK BOJO WAREG
[01:24.16][04:14.72]OJO’ MUNA-MUNI, NUTURI KOYO KIAI
[01:30.92][04:22.53]DITOKKE WAE, YEN KLENGER WIS NDLOSOR DEWE
[01:45.00][04:38.45]ra keno tak kandani, yen ngono, aku ra sudi
[01:58.96][04:53.36]lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni..
[02:11.60][05:08.66]OJO CEKAK ATIMU,
[02:18.58][05:15.94]WIS TAK CUKUPKE LELAKONKU,
[02:25.60][05:24.62]PANCENE, BENER KANDAMU
[02:32.30][05:32.01]MERGO MENDEM NGRUSAK AWAKKU..
[02:39.58][05:45.43]yen wis mari, konco-konco dipamiti
[02:45.97][05:51.85]sukur bage, mendem do ditinggalake
[02:52.61][05:58.48]SELAMAT TINGGAL, KANCAKU LERENO NDUGAL
[02:59.31][06:05.06]DONGAKNO KUAT, MENDEMKU WIS ORA KUMAT
[03:09.00]==mr mendem, cak dikin feat wiwied==