Nagih Janji 2

Ciptaan : Agus Bejo
Vokal : vita kdi f. afandi f. Afandi
Produksi : Aglies Record & Java Production

Pr:
Rasane, koyo wis ora kuat
Kowe aku anggone urip bebrayan..
Sak bendino, ra ono ketentreman
Rino wengi mung uring uringan..

Ati loro, ra tau tak roso
Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo..
Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
Janjimu dhisik wis kok lalekno..

Becike njur kepiye,
Diteruske opo yo mung cukup semene wae..
Ati loro koyo ngene,
Nanging kowe sethitik ora duwe roso ngesakke..

Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..
Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..

reff:
Lk:
Mikir opo, talak nganti kok ucapno
Nganti kapan ra bakal aku kabulno..
Aku isih sayang, kowe sing paling tak tresno
Mulo jo gampang ngumbar suoro..

Yen salah, aku njaluk ngapuro
Aku ra pingin nggawe atimu loro..
Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
Nanging kabeh jo marakke bubrah..

Aku sih koyo ngene,
Tetep wae tur ugo ora ono perubahane..
Yen amung tembung jare,
Jo percoyo yen kabeh mau durung ono buktine..

Sing sabar ojo nesu,
Yen nesu ilang ayumu..
Sing jembar pikir lan atimu,
Ojo gampang panas mergo cemburu..
Ojo gampang panas mergo cemburu..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: skappnsw]
[ar: vita kdi f. afandi]
[ti: nagih janji 2]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.07]Nagih Janji 2
[00:20.07]Versi : Vita KDI f. afandi f. Afandi
[00:23.07][01:25.07][02:24.51][02:47.24][03:49.40][04:56.44]
[00:26.07][02:50.24]***
[00:27.07][02:51.24]**
[00:28.07][02:52.24]*
[00:29.07](Pr: )>
[00:32.07]Rasane, koyo wis ora kuat
[00:39.05]Kowe aku anggone urip bebrayan..
[00:45.66]Sak bendino, ra ono ketentreman
[00:52.04]Rino wengi mung uring uringan..
[00:58.33]Ati loro, ra tau tak roso
[01:04.27]Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo..
[01:12.02]Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
[01:18.66]Janjimu dhisik wis kok lalekno..
[01:32.49]Becike njur kepiye,
[01:38.05]Diteruske opo yo mung cukup semene wae..
[01:45.60]Ati loro koyo ngene,
[01:51.01]Nanging kowe sethitik ora duwe roso ngesakke..
[01:59.12]Wis cukup semene wae,
[02:04.79]Nggonku urip karo kowe..
[02:11.79]Wis cukup semene wae,
[02:18.42]Nggonku urip karo kowe..
[02:27.56]==nagih janji 2, vita kdi f. afandi==
[02:53.24](Lk:)>
[02:56.24]Mikir opo, talak nganti kok ucapno
[03:03.97]Nganti kapan ra bakal aku kabulno..
[03:10.96]Aku isih sayang kowe sing paling tak tresno
[03:17.58]Mulo jo gampang ngumbar suoro..
[03:23.12]Yen salah, aku njaluk ngapuro
[03:29.75]Aku ra pingin nggawe atimu loro..
[03:37.30]Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
[03:43.93]Nanging kabeh jo marakke bubrah..
[03:57.16]Aku sih koyo ngene,
[04:03.07]Tetep wae tur ugo ora ono perubahane..
[04:10.47]Yen amung tembung jare,
[04:16.11]Jo percoyo yen kabeh mau durung ono buktine..
[04:23.34]Sing sabar ojo nesu,
[04:29.91]Yen nesu ilang ayumu..
[04:37.87]Sing jembar pikir lan atimu,
[04:43.33]Ojo gampang panas mergo cemburu..
[04:49.20]Ojo gampang panas mergo cemburu..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KRjJeyD5Cq8