Nyidam Sari

Nyidam Sari
Vokal : Manthous
Ciptaan : Anjarany
Produksi : Dasa Studio

Upomo sliramu sekar melati,
Aku kumbang nyidam sari,
Upomo sliramu margi, wong manis
Aku kang bakal ngliwati..

Sineksen lintange luku semono,
Janji prasetianing ati,
Tansah kumathil ning netro, rinoso
Keroso, rasaning ndriyo..

Midero sak jagad royo,
Kalingono, wukir lan samudro
Nora ilang memanise, aduh
Dadi ati selawase..

Nalikan iro ing ndalu, atiku
Lamlaman siro wong ayu..
Nganti mati ora bakal lali,
Lha kae, lintange mlaku..

reff :
kembali ke atas..upomo sliramu sekar…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=S4BzJGOw9I8

[ver: lyric]
[id: vwqlcksn]
[ar: Manthous]
[ti: Nyidam Sari]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:20]
[00:01.73]Nyidam Sari
[00:01.73]Versi : Manthous
[00:33.73][01:07.12][01:37.42][02:07.46][02:39.41][03:20.34][04:06.21][04:48.86][05:30.97][06:18.18]
[00:36.73][03:23.34]***
[00:37.73][03:24.34]**
[00:38.73][03:25.34]*
[00:39.73][03:26.34]Upomo sliramu sekar melati,
[00:46.98][03:36.50]Aku kumbang nyidam sari,
[00:53.63][03:45.52]Upomo sliramu margi, wong manis
[01:01.41][03:57.52]Aku kang bakal ngliwati..
[01:09.70][04:08.15]Sineksen lintange luku semono,
[01:17.18][04:19.08]Janji prasetianing ati,
[01:23.87][04:29.27]Tansah kumathil ning netro, rinoso
[01:31.78][04:39.82]Keroso rasaning ndriyo..
[01:39.45][04:50.42]Midero sak jagad royo,
[01:45.24][04:58.89]Kalingono, wukir lan samudro
[01:54.13][05:10.72]Nora ilang memanise aduh
[02:01.82][05:22.72]Dadi ati selawase..
[02:09.49][05:32.88]Nalikan iro ing ndalu, atiku
[02:16.70][05:44.07]Lamlaman siro wong ayu..
[02:24.27][05:52.35]Nganti mati ora bakal lali,
[02:32.25][06:05.51]Lha kae, lintange mlaku..
[02:41.64]==nyidam sari, manthous==