Ojo Cidro

Lgm. Ojo Cidro
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Mbok sing prasojo
Ojo cidro mundhak atiku gelo
Yen sliramu tansah cidro
Iku ora prayoga

Mbok yo sing jujur
Yen kepingin tetep dadi sedulur
Yen sliramu ora jujur
Aku trimo trimo mundur

Wiwit mbiyen mulo
Aku rak wis kondo marang kang sliro
Aku ora butuh opo-opo
Butuhku sabar narimo, janjine ojo cidro

Nanging yektine ngendikamu
Ora keno tak gugu
Wis pestine yen sliramu
Pisah karo karo aku

reff :

kembali ke atas..mbok sing prasojo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RlRaOuhlQlw