Ojo Salah Tompo

Ojo Salah Tompo
Ciptaan : ??
Vokal : Ira Herlina
Produksi :

Paite roso, yen keloro-loro
Ditinggal lungo, digawe gelo uwis tak rasakke
Ojo salahke, yen dadi mengkene
Ora percoyo, janjine priyo sing nduweni tresno

Opo salah yen aku ra tresno
Njero ati iki durung biso
Nadyan sliramu, tanpo pamrih ning atiku

Opo salah yen aku ra tresno
Penjalukku atimu sing lilo
Umpomo watu, ora ajur keno banyu

reff :

Paite roso, yen keloro-loro
Ditinggal lungo, digawe gelo uwis tak rasakke
Ojo salahke, yen dadi mengkene
Ora percoyo, janjine priyo sing nduweni tresno

Opo salah yen aku ra tresno
Njero ati iki durung biso
Nadyan sliramu, tanpo pamrih ning atiku

Opo salah yen aku ra tresno
Penjalukku atimu sing lilo
Umpomo watu, ora ajur keno banyu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yVsPLBrPV68