Kangen (pop jawa-gendhiss)

Ciptaan : ??
Vokal : Gendhiss
Produksi : (c)2013, SRP

Kangen rasane atiku, bingung ora iso turu
Tansah katon bayanganmu, pengen rasane ketemu..
Antoro aku lan kowe, wis pancen adoh jarak’e
Nanging ati tetep sawiji, ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki, ra ono sing angemuli
Opo sliramu yo ngene, roso kangen karo aku, sak mestine..
Tak suwun marang ing gusti, mugi kerso angrestui
Tresnoku tulus lan suci, tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..

reff:
“diajeng sing tak tresnani, percoyo-o marang aku,nadyan aku adoh ono ing paran, mung siji sliramu sing tak kangeni,rino lan wengi, kangmasmu, john tukimin,”

Antoro aku lan kowe, wis pancen adoh jarak’e
Nanging ati tetep sawiji, ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki, ra ono sing angemuli
Opo sliramu yo ngene, roso kangen karo aku, sak mestine..
Tak suwun marang ing gusti, mugi kerso angrestui
Tresnoku tulus lan suci, tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
Tresnoku tulus lan suci, tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
——————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: zpcplwsw]
[ar: Gendhiss]
[ti: Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:01.32]Kangen
[00:07.32]Versi : Gendhiss
[00:09.32][02:13.05][02:45.44][02:55.44][04:39.74]
[00:11.32]>>>
[00:12.32]>>
[00:13.32]>
[00:14.32]Kangen rasane atiku..,
[00:20.28]Bingung ora iso turu..
[00:27.93]Tansah katon bayanganmu,
[00:34.58]Pengen rasane ketemu..
[00:43.60][02:57.34]Antoro aku lan kowe..,
[00:50.70][03:04.32]Wis pancen adoh jarak’e..
[00:58.16][03:12.71]Nanging ati tetep sawiji,
[01:05.25][03:18.75]Ora ono sing misahke..
[01:13.77][03:26.90]Adhem rasane wengi iki,
[01:21.11][03:34.92]Ra ono sing angemuli..
[01:28.33][03:42.26]Opo sliramu yo ngene,
[01:32.81][03:46.30]Roso kangen karo aku, sak mestine..
[01:44.25][03:57.38]Tak suwun marang ing gusti,
[01:51.15][04:04.47]Mugi kerso angrestui..
[01:58.37][04:11.81][04:25.56]Tresnoku tulus lan suci,
[02:02.73][04:15.91][04:30.72]Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
[02:16.04]“Diajeng, sing tak tresnani,
[02:21.27]Percoyo-o marang aku,
[02:26.68]Nadyan aku, adoh ono ing paran,
[02:31.60]Mung siji sliramu sing tak kangeni,
[02:37.07]Rino lan wengi, kangmasmu, john tukimin,”
[02:47.44]==gendhiss, kangen==
——————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yxYl_cyPwUw