Prau Layar

Prau Layar
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Group Campursari Formasi Baru
Produksi : Dasa Studio

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas, jebul wis sore
Witing klopo katon ngawe awe

Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Reff :
Kembali ke atas……..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9E777yCgZL0